Når HORESTA tidligere har bragt erhvervet sammen til store arrangementer, har deltagerne haft kram med til kollegerne, og der har været rig mulighed for netværk. I år er situationen en anden, og HORESTAs THE NEXT NORMAL-konference i går var underlagt myndighedernes restriktioner. Det afholdte dog ikke organisationen fra at afvikle en dag med inspiration i højsædet.

Vi håber, at deltagerne vil evaluere dagen her.

En veloplagt statsminister åbnede dagen til trods for coronatest og ministerrokade, og hun fortalte blandt andet, hvordan regeringen ønsker at bidrage til et stærkt turismeerhverv fremadrettet. Talen bar dog også præg af, at hun vidste, at året 2020 står tilbage som det værste i erhvervet nogensinde. 

På mandag deler vi en video fra dagen. Følg med her på HORESTA.dk og i nyhedsbrevet.

Astrid Berg, journalist fra TV2 News, styrede slagets gang fra scenen, hvor hun blandt andet interviewede investor Mia Wagner fra Løvens Hule på DR, samt ledede et debatpanel bestående af Adam Aamann, Aamanns Restauranter, Peter Schelde, Comwell, Peter Haaber, Zleep Hotels, og Lasse Skjønning Andersen, Grød.

Tamira Snell, Institut for Fremtidsforskning, og Jarle Fink Kondrup, Innovation Lab, tog deltagerne med en tur omkring fremtidens forbrugere, og hvordan krisen har skabt kreative løsninger over hele kloden. Deltagerne kom også på Michelin-restaurant, da Rasmus Munk fra den tostjernede Alchemist fortalte, hvordan han havde oplevet det seneste år, da gastroturisterne pludselig blev forhindret i at finde vej til hans spisested.

Se eller gense konferencen og se billeder fra dagen her: The Next Normal

Se flere billeder fra THE NEXT NORMAL på HORESTAs Instagram.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind