Til HORESTAs konference THE NEXT NORMAL den 19. november i Bella Center kan deltagerne opleve et veloplagt panel af topledere fra turisme- og oplevelseserhvervet, der fortæller, hvordan de i praksis arbejder med at håndtere krisen. Hvad er deres strategi for de kommende måneder og år? Og hvordan ser de fremtiden for et erhverv, der før krisen var et af de vigtigste væksterhverv i Danmark?

Panelet består af CEO Lasse Skjønning Andersen, Grød, CEO Peter Haaber, Zleep Hotels, Koncernchef Peter Schelde, Comwell Hotels og CEO Adam Aamann, Aamanns Restauranter. TV2 News-værten Astrid Berg vil fra scenen styre debatten.

Læs mere om dagen her, hvor du også melder dig til. På scenen vil I også kunne opleve Mia Wagner, investor kendt fra Løvens Hule, Tamira Snell fra Institut for Fremtidsforskning, Jarle Fink Kondrup fra Innovation Lab og Rasmus Munk Michelin-kok og indehaver af restauranten Alchemist.

På grund de aktuelle coronarestriktioner er der et begrænset antal pladser til konferencen. Vi nærmer os loftet, så meld dig til i dag for at være sikker på en plads.

HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

Log ind