Hvilke muligheder har jeres virksomhed for at søge midler via den nye omstillingspulje fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, og er lån via Vækstfonden en mulighed?

Til at svare på de spørgsmål har HORESTA i denne uge været vært for et webinar med Mette Gregersen, COO i Erhvervshus Hovedstaden, som administrerer de 100 millioner kr. som erhvervet har modtaget gennem Erhvervsfremmebestyrelsen.

Der er som sagt afsat 100 millioner til puljen, som uddeles af to omgange: 50 millioner i ansøgningsrunde 1, som foregår fra 2. november til 13. november. Der kommer tilsagn til modtagerne af første runde mellem 30. november og 4. december. De resterende 50 millioner uddeles i 2. ansøgningsrunde i første kvartal af 2021. Læs mere om puljen her.

Foruden Mette Gregersen havde HORESTA inviteret Vækstfondens netværkschef Steen Asgreen på, som gav deltagerne indblik i mulighederne i Regeringens hjælpepakke om finansiering gennem vækstfonden, samt vækstfondens løsninger generelt.

Både Mette Gregersen og Steen Asgreen opfordrede HORESTAs medlemmer til at kontakte dem direkte, hvis der er spørgsmål eller ønske om sparring.  

Medlemmer kan finde deres slides og kontaktinformation i PDF’en, der downloades til højre på siden.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Log ind