Har I brug for at vide mere om lånemulighederne via Vækstfonden, eller kunne I være interesserede i at søge midler i en ny omstillingspulje, hvor hver virksomhed kan få op til 1,5 mio. kr.?

Den 3. november kl. 11.00-13.00 afholder HORESTA webinar i samarbejde med Vækstfonden og Omstillingspuljen fra Erhvervsfremmebestyrelsen, som administreres af Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere og tilmeld jer her.

Vækstfonden vil fortælle om mulighederne for at ansøge om de forskellige puljer, både i covid-19 regi, samt deres almindelige services til erhvervet. Læs mere om særlige covid-19 hjælp her og lånemuligheder her.

Erhvervshus Hovedstaden vil fortælle om mulighederne for at ansøge om en sum på op til 1,5 mio. til dækning af 75 pct. udgifter i forbindelse med omstilling i virksomheden. Læs mere om ansøgningskriterier og proces. Puljen åbnede den 30. oktober 2020 kl. 12.00, og der er ansøgningsfrist i 14 dage.

Program:

11.00: Velkommen v. Kirsten Munch Andersen

11.10: Orientering om Omstillingspuljen på 100 mio. kr. v. Forretningsdirektør Mette Gregersen, Erhvervshus Hovedstaden

11.40: Spørgsmål

12.00: Vækstfondens pakker og services v. Netværkschef Steen Michael Asgreen

12.30: Spørgsmål

13.00: Afrunding

Det vil muligt at fortsætte dialogen med både Vækstfonden og EHHS efterfølgende ved aftale.

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind