Astrid Berg er nyhedsvært på TV2 NEWS, hvor hun bl.a. har bestyret mediemagasinet Presselogen og udenrigsmagasinet Verden ifølge Trump. Til HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL, den 19. november vil hun styre dagen fra scenen samt stille spørgsmål til både oplægsholdere og paneldeltagere.

Hun vil blandt andet hjælpe med at få svarene på, hvordan coronakrisen har påvirket forbrugerne, og hvad vi kan lære af krisen, hvor den bringer os hen, og hvad vi kan bruge den til.

Foreløbig er over 325 pladser på THE NEXT NORMAL besat. For at være sikre på at overholde coronarestriktionerne inklusiv personale lukker vi for tilmeldinger, når vi når 450. Skal du have en af de sidste pladser, kan du tilmelde dig her.

På scenen kan du også møde Tamira Snell fra Institut for Fremtidsforskning, Mia Wagner, kendt fra Løvens Hule, Rasmus Munk fra Alchemist, Jarle Kondrup fra Innovation Lab og et panel af topchefer i hotel- og restauranterhvervet.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Nyt netværk vil fremtidssikre dansk gastronomi

Danmarks position som gastronomisk supermagt risikerer at erodere, hvis der ikke bliver sat ind på flere fronter. Sådan lyder budskabet fra et nyt netværk, som havde sit første møde i denne uge.

Log ind