Når HORESTA på torsdag holder konferencen, THE NEXT NORMAL, i Bella Center, vil vi gerne invitere deltagerne til vores frivillige COVID-19 test. HORESTA og Bella Center har i samarbejde med Copenhagen Medical valgt at vise hurtigtesten til erhvervet, som et eksempel på hvad fremtiden kunne bringe. Og for at vise, at når kvaliteten i testene er til stede, kan de erstatte restriktioner eller åbne for arrangementer, som ikke kan afholdes i dag.

Alle tilmeldte deltagere vil modtage en mail, hvor de bedes svare ja eller nej til, hvorvidt de ønsker at indgå i testen. Mailen indeholder også uddybende information om testen.

Fakta:

  • Testen er WHO-godkendt og foretages som podning gennem næsen
  • Testen kan aflæses efter 15-20 minutter.
  • Testen gennemføres under supervision af lægefaglige konsulenter, i samarbejde med Copenhagen Group / Copenhagen Medical
  • Når testen er udført, vil du modtage en attest med resultatet
  • Hvis dit testresultat er positivt, vil du ikke kunne deltage i konferencen

Dørene åbnes kl. 11.30. Sidste testmulighed er kl. 12.45. Kom i god tid!

Har du yderligere spørgsmål vedr. testen, er du altid velkommen til at kontakte BC Hospitality Groups sikkerhedsafdeling på [email protected].

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind