Når HORESTA på torsdag holder konferencen, THE NEXT NORMAL, i Bella Center, vil vi gerne invitere deltagerne til vores frivillige COVID-19 test. HORESTA og Bella Center har i samarbejde med Copenhagen Medical valgt at vise hurtigtesten til erhvervet, som et eksempel på hvad fremtiden kunne bringe. Og for at vise, at når kvaliteten i testene er til stede, kan de erstatte restriktioner eller åbne for arrangementer, som ikke kan afholdes i dag.

Alle tilmeldte deltagere vil modtage en mail, hvor de bedes svare ja eller nej til, hvorvidt de ønsker at indgå i testen. Mailen indeholder også uddybende information om testen.

Fakta:

  • Testen er WHO-godkendt og foretages som podning gennem næsen
  • Testen kan aflæses efter 15-20 minutter.
  • Testen gennemføres under supervision af lægefaglige konsulenter, i samarbejde med Copenhagen Group / Copenhagen Medical
  • Når testen er udført, vil du modtage en attest med resultatet
  • Hvis dit testresultat er positivt, vil du ikke kunne deltage i konferencen

Dørene åbnes kl. 11.30. Sidste testmulighed er kl. 12.45. Kom i god tid!

Har du yderligere spørgsmål vedr. testen, er du altid velkommen til at kontakte BC Hospitality Groups sikkerhedsafdeling på [email protected]

Covid-19 skal ikke længere anmeldes som arbejdsskade

Sundhedsstyrelsen har ændret kategoriseringen af covid-19. Covid-19 bliver nu betragtet som en smitsom sygdom på linje med f.eks. influenza og ikke en alment farlig sygdom som tidligere. Dermed skal sygdommen ikke længere anmeldes som en arbejdsskade.

Log ind