HORESTA er sammen med en række andre erhvervsorganisationer i dag indkaldt til møde i Statsministeriet for at drøfte de alvorlige økonomiske følger af Corona-virussen.

På mødet deltager både statsministeren, finansministeren, sundhedsministeren, erhvervsministeren og Sundhedsstyrelsens direktør.

”Vores erhverv er ekstremt hårdt ramt, og derfor er det positivt, at regeringen tager situationen meget alvorligt. Vi er i løbende dialog om, hvordan en hjælpepakke kan strikkes sammen”, siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA.

HORESTA iværksatte i går en undersøgelse blandt medlemmerne for at få overblik over de estimerede økonomiske konsekvenser for branchen. Svarene fra hver enkelt virksomhed er fortrolige, men undersøgelsens samlede resultat skal blandt andet bruges i dialogen med regeringen.

”Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt bruger lidt tid på at svare på undersøgelsen. Det giver os det bedst mulige redskab”, siger Katia K. Østergaard.

I dag og i morgen holder HORESTA desuden medlemsmøder i København, Nyborg og Aarhus, hvor vi som branche kan drøfte situationen, og HORESTA samtidig kan levere svar på medlemmernes juridiske spørgsmål.

Hold i øvrigt øje med vores vejledning på HORESTA.dk, hvor du løbende kan se opdateret vejledning om afbestillingsregler, personalehåndtering m.v.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind