HORESTA Hotel Kickoff er for alle hotelmedlemmer, der vil have indblik i den nyeste udvikling fra erhvervet. Den 12. marts. finder det sted på Charlottehaven i København, og ugen efter er der Hotel Kickoff på Hotel Vejlefjord.

Foruden HORESTAs egne eksperter, kan deltagerne i Vejle opleve Mads Bøttger, adm. direktør hos Brdr. Price, Dragholm Slot og Jørgensens Hotel, Peter Haaber, stifter af Zleep Hotels, og Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

I København kommer Christoph Waser, Zoku Hotels, Thomas Thessen, Chief Traffic Forecaster i CPH Lufthavne, og Kirsten Aggersborg, kommunikationschef i Guldsmeden Hotels.

Sidstnævnte vil fortælle, hvordan den succesfulde hotelkæde tiltrækker og fastholder gæsterne. Kirsten Aggersborg vil også give et indblik i, hvordan Guldsmeden arbejder med at skræddersy den rette gæsteoplevelse for de besøgende.

Kom til Hotel Kickoff 2020

Vil du vide mere om udviklingen på hotelmarkedet, kan du tilmelde dig og se de fulde programmer for HORESTAs Hotel Kickoff 2020 her:

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

Hvem kan deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end to døgn før afholdelse eller ved no-show.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Chefrokade i dansk hotelkæde

Der er blevet rokeret i ledelsen på to af Guldsmeden Hotels hoteller. To erfarne hotelledere til på hver deres hotel i den danske kæde.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind