Flere medlemmer har kontaktet HORESTA, da de har modtaget uanmodet markedsføring fra firmaet DNS Denmark om køb af domænenavne. Det handler helt konkret om e-mails, som er blevet sendt til registranter af .dk-domænenavne, med tilbud om køb af det tilsvarende .com-domænenavn.

DK Hostmaster skriver på deres hjemmeside:

”Vi gør opmærksom på, at denne kampagne ikke har noget med DK Hostmaster at gøre. Vi har ikke videregivet informationer om registranter af .dk-domænenavne til afsenderen af denne kampagne. Vi understreger, at registranter af .dk-domænenavne ikke er i fare for at miste brugsretten til deres .dk-domænenavn,” lyder det.

DK Hostmaster er ligeledes blevet bekendt med, at indehavere at brugsretten til domænenavne med endelserne .se, .de, .fi, .net og .eu har været udsat for uanmodet markedsføring fra samme firma.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

COVID-19: Virksomheder skal hjælpe med at opsnuse svindel med hjælpepakker

Regeringen sætter hårdt ind over for svindel med corona-hjælpepakkerne og har bl.a. firedoblet straffen for svindel. Og nu nedsætter erhvervsminister Simon Kollerup et panel bestående af virksomheder, i målgruppen for kompensationsordningerne, der skal hjælpe med kontrollen af svindel med hjælpepakkerne.

Ingen hjælp fra myndigheder: Udnyttede Kina-kokke skal sendes hjem

Om en måned begynder de danske udlændingemyndigheder at interviewe 100 kinesiske kokke for at afsløre, hvor mange af kokkene, der bliver systematisk udnyttet af deres danske chefer. Men der er hårde konsekvenser ved at fortælle sandheden, skriver Fagbladet 3F.

Log ind