Med kalvekam og sæsonens rodfrugter sikrede Elisabeth Madsen, TECHCOLLEGE og Musikkens Hus i Aalborg sig kokkeelevernes førstepræmie ved DM i Skills, der løb af stablen i Bella Center. I finalen lød opgaven desuden, at deltagerne skulle lave 12 couverter af en dessert med appelsin og æg. Den kulinariske udfordring blev bedømt af et dommerpanel med blandt andre Christian Wellendorf, som er kåret til verdens bedste kokkeassistent.
Tjenereleverne serverede kokkeelevernes mad til borde af specielt indbudte gæster. Her præsterede Andreas Kobs Laursen, College360 og Restaurant Domestic den mest imponerende service og den højeste faglighed.
Blandt smørrebrød- og cateringeleverne bød finaleopgaven på fingerfood, æggekage og klassiske smørrebrød. Det mestrede Frederik Mejlvang Brunhøj, College360 og Norevent bedst af alle finalisterne.
Sidst men ikke mindst vandt Katja Icaca Madsen, TECHCOLLEGE og First Hotel i Aalborg receptionistelevernes konkurrence. Hun bevarede overblikket i et rollespil, som satte hendes evner i forhold til både front og back office-opgaver på prøve.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025