HORESTA inviterer i rækken af netværksmøder for restauranter til formiddagsseminar på fødevaremessen Foodexpo den 22. marts i MCH Messecenter Herning.

HORESTAs fødevarechef Tine Skriver fortæller:

”Vi stikker hul på den grønne klimaballon med konkrete værktøjer til, hvordan køkkenet reducerer og dokumenterer klimabelastningen. Vi fokuserer på måling og reducering af madspild med e-smileys madspildsværktøj og mere miljøvenlige måltider med miljømærket Green Restaurant,” siger hun.

Program

09.30 - 10.00 - Registrering og kaffe

10.00 - Velkommen til miljøseminar om klimamad v. Tine Skriver, fødevarechef, HORESTA

  • Mad og måltiders miljø- og klimaaftryk – hvad ved vi i dag
  • Madens sammensætning og indflydelse på klimaaftryk
  • Hvordan kommer vi videre med arbejdet?

10.20 Reduktion af madspild – Madspildsværktøj der skaber resultater v. Mette Toftegaard, Rådgiver i bæredygtig omstilling, eSmiley

  • Potentialerne i madspildsmålinger i et bæredygtigt perspektiv
  • Det gode måledesign der skaber resultater i dit køkken
  • Kom godt i gang, reducer spildet og hold fast

11.20 - Hvordan reducerer vi klimabelastningen af vores mad i professionelle køkkener?

  1. Tine Skriver, fødevarechef, HORESTA
  • Green Restaurant – miljøarbejdet som kan mærkes!

11.50 - Afrunding og opsamling

Praktisk info

Søndag den 22. marts kl. 10.00 til 12.00

Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning, Hal M, lokale M21

Tilmelding

Du kan tilmelde dig netværksmødet her.

Dernæst skal du registrere dit besøg på FOODEXPO her, da seminaret finder sted i forbindelse med FOODEXPO.

Der er et begrænset antal pladser. Seminaret er gratis, men vi forventer, at du melder afbud i god tid til [email protected], hvis du bliver forhindret, så en anden kan få glæde af pladsen.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte fødevarechef Tine Skriver på [email protected]

20240606 DSC00509
Fødevarechef
Tine Skriver

Log ind