For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch håber at se endnu flere fra erhvervet på årets liste, der udkommer 1. maj:

"Hotel- og restauranterhvervet har i mange år stået for vækst og udvikling i Danmark. Det er skabt af kreative, dygtige og engagerede fagpersoner. Og her er en velkommen anledning til at anerkende dem, der i de seneste år har præsteret ekstraordinært," siger Kirsten Munch.  

Derfor indstiller HORESTA på baggrund af forslag fra medlemmerne følgende:

Rasmus Munk, kok, Alchemist

- Alchemist er revolution i gastronomiens verden, og hver eneste tiltag følges af hele branchen. Rasmus Munk sætter nye standarder, og det skaber positiv opmærksomhed langt ud over landets grænser. Ildsjæle som ham er med til, at Danmark bevarer pladsen i den gastronomiske superliga.

Katrine Vasegaard Thomsen, Concierge, Hotel d’Angleterre, og ambassadør i brandingkampagnen Hospitality Career

- Katrine går forrest og er en fantastisk rollemodel for hele hotelerhvervet, og hun har i den grad flyttet synet på receptionistuddannelsen.

Tim Tidman, hoteldirektør, Copenhagen Go Hotel

- Tim ser muligheder og bringer nye trends ind i hoteldriften. Han viser, at der ikke længere er noget, der hedder business as usual. Han er med til at flytte markedet i en mere innovativ og bæredygtig retning.

For yderligere information kontakt:

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne