For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch håber at se endnu flere fra erhvervet på årets liste, der udkommer 1. maj:

"Hotel- og restauranterhvervet har i mange år stået for vækst og udvikling i Danmark. Det er skabt af kreative, dygtige og engagerede fagpersoner. Og her er en velkommen anledning til at anerkende dem, der i de seneste år har præsteret ekstraordinært," siger Kirsten Munch.  

Derfor indstiller HORESTA på baggrund af forslag fra medlemmerne følgende:

Rasmus Munk, kok, Alchemist

- Alchemist er revolution i gastronomiens verden, og hver eneste tiltag følges af hele branchen. Rasmus Munk sætter nye standarder, og det skaber positiv opmærksomhed langt ud over landets grænser. Ildsjæle som ham er med til, at Danmark bevarer pladsen i den gastronomiske superliga.

Katrine Vasegaard Thomsen, Concierge, Hotel d’Angleterre, og ambassadør i brandingkampagnen Hospitality Career

- Katrine går forrest og er en fantastisk rollemodel for hele hotelerhvervet, og hun har i den grad flyttet synet på receptionistuddannelsen.

Tim Tidman, hoteldirektør, Copenhagen Go Hotel

- Tim ser muligheder og bringer nye trends ind i hoteldriften. Han viser, at der ikke længere er noget, der hedder business as usual. Han er med til at flytte markedet i en mere innovativ og bæredygtig retning.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind