Mange bruger perioden lige nu med stramme restriktioner på at udvikle forretningens produkt. Det kan blandt andet ske via arbejde med virksomhedens bæredygtige profil. Og det behøver ikke at være omkostningstungt, lyder det fra HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen.
Han vil på et HORESTA-webinar, den 19. januar kl. 13.00 – 14.00, give gode råd til arbejdet med bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål. Fødevarechef Tine Skriver fortæller om, hvordan mad kan indgå i arbejdet med verdensmålene, mens miljøkonsulent Sara Azoulay Pedersen har fokus på miljømærker indflydelse på målene.
På webinaret vil målrettede værktøjer, for eksempel HORESTAs The 17 SusDANEable Goals, blive gennemgået i forhold til, hvordan I som virksomheder kan inddrage de 17 verdensmål i jeres arbejde. Der vil være fokus på, hvordan mad og miljømærker kan bidrage til målene, og herudover vil der være et indlæg om andre nyttige værktøjer til at arbejde med verdensmålene.



SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Den nye registreringspligt – hvad betyder det?
01-12-2023
-
HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage
01-12-2023
-
Nu bliver livet lettere for de erhvervsdrivende
01-12-2023
PRESSEKLIP
-
Socialdemokratiet trækker sig endeligt fra begrænsning af udeservering
01-12-2023
-
Overnatningssted knækket af Booking.com
01-12-2023
-
Torvehallerne i Vejle fordobler sidste års rekordresultat
01-12-2023
-
Flertal støtter afgift på turisme
01-12-2023
-
Kokkelandsholdet inviterer til kvalifikationsrunde
01-12-2023