Mange bruger perioden lige nu med stramme restriktioner på at udvikle forretningens produkt. Det kan blandt andet ske via arbejde med virksomhedens bæredygtige profil. Og det behøver ikke at være omkostningstungt, lyder det fra HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen.

Han vil på et HORESTA-webinar, den 19. januar kl. 13.00 – 14.00, give gode råd til arbejdet med bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål. Fødevarechef Tine Skriver fortæller om, hvordan mad kan indgå i arbejdet med verdensmålene, mens miljøkonsulent Sara Azoulay Pedersen har fokus på miljømærker indflydelse på målene.

På webinaret vil målrettede værktøjer, for eksempel HORESTAs The 17 SusDANEable Goals, blive gennemgået i forhold til, hvordan I som virksomheder kan inddrage de 17 verdensmål i jeres arbejde. Der vil være fokus på, hvordan mad og miljømærker kan bidrage til målene, og herudover vil der være et indlæg om andre nyttige værktøjer til at arbejde med verdensmålene.

Tilmeld dig webinaret her.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

20240523 DSC00034
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind