Mange bruger perioden lige nu med stramme restriktioner på at udvikle forretningens produkt. Det kan blandt andet ske via arbejde med virksomhedens bæredygtige profil. Og det behøver ikke at være omkostningstungt, lyder det fra HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen.
Han vil på et HORESTA-webinar, den 19. januar kl. 13.00 – 14.00, give gode råd til arbejdet med bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål. Fødevarechef Tine Skriver fortæller om, hvordan mad kan indgå i arbejdet med verdensmålene, mens miljøkonsulent Sara Azoulay Pedersen har fokus på miljømærker indflydelse på målene.
På webinaret vil målrettede værktøjer, for eksempel HORESTAs The 17 SusDANEable Goals, blive gennemgået i forhold til, hvordan I som virksomheder kan inddrage de 17 verdensmål i jeres arbejde. Der vil være fokus på, hvordan mad og miljømærker kan bidrage til målene, og herudover vil der være et indlæg om andre nyttige værktøjer til at arbejde med verdensmålene.
Sara Azoulay Pedersen (barsel)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Brøchner Hotels åbner nyt hotel opkaldt efter grundlæggeren
11-11-2025
-
Sunset Boulevard-direktør stopper efter 12 år
11-11-2025
-
HORESTA: Region Sjælland i front på hotelovernatninger i september
11-11-2025
-
Marriott og CodeNode indgår nyt konferencesamarbejde i København
11-11-2025
-
Bone’s vil udvide med nyt koncept på tidligere Jensens-lokationer
11-11-2025
-
Isbar med kunst og arktiske cocktails åbnet midt på Strøget
11-11-2025
-
Strammere regler for korttidsudlejning får opbakning fra ejendomsbranchen
11-11-2025