Mange bruger perioden lige nu med stramme restriktioner på at udvikle forretningens produkt. Det kan blandt andet ske via arbejde med virksomhedens bæredygtige profil. Og det behøver ikke at være omkostningstungt, lyder det fra HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen.

Han vil på et HORESTA-webinar, den 19. januar kl. 13.00 – 14.00, give gode råd til arbejdet med bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål. Fødevarechef Tine Skriver fortæller om, hvordan mad kan indgå i arbejdet med verdensmålene, mens miljøkonsulent Sara Azoulay Pedersen har fokus på miljømærker indflydelse på målene.

På webinaret vil målrettede værktøjer, for eksempel HORESTAs The 17 SusDANEable Goals, blive gennemgået i forhold til, hvordan I som virksomheder kan inddrage de 17 verdensmål i jeres arbejde. Der vil være fokus på, hvordan mad og miljømærker kan bidrage til målene, og herudover vil der være et indlæg om andre nyttige værktøjer til at arbejde med verdensmålene.

Tilmeld dig webinaret her.

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

SaraAzoulayP.jpg
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind