Hvilke muligheder er der egentlig for lån via Vækstfonden?

På HORESTAs webinar den 8. dec. gav Henrik Holst Elstrøm, Senior Director i Vækstfonden, indsigt i Genstartsfonden og genstartskapital. Dernæst præsenterede Steen Michael Asgreen, Erhvervskundeschef, Vækstfonden, deres Covid-19 hjælpepakker, der omfatter garantiordninger gennem bankerne og matchfinansiering gennem vækstfonden.

Afslutningsvis besøgte vi Birgitte Messmann fra Hotel Phønix i Hjørring for at høre om hendes erfaringer med ovenstående.

Se eller gense webinaret via linket her (kun for medlemmer).

Vær opmærksom på, at der er deadline 31. december for ansøgning.

Se også

Coronalån sender antallet af konkurser i top

De momslån, som blev stillet til rådighed for pressede virksomheder under coronanedlukningerne, begynder tilsyneladende at gøre ondt. For efterhånden, som lånene forfalder til betaling, må flere og flere virksomhedsejere konstatere, at der ikke er råd til at betale dem. Det fremgår af de sæsonkorrigerede tal for antal konkurser i september, som Danmarks Statistik har offentliggjort torsdag, skriver Ritzau.

46.200 virksomheder skal tilbagebetale coronalån

Lidt over 46.200 virksomheder - eller 15 pct. af samtlige aktive virksomheder - skal tilbagebetale næsten 22,2 mia. kr. i rentefri moms- og A-skattelån pr. 1. april 2022 til SKAT - de såkaldte coronalån, skriver Danmarks Statistik.

Log ind