Covid-19-krisen øger behovet for, at man som virksomhed i hotel-, restaurant- og turisterhvervet sælger sin kapacitet så optimalt som muligt.
Det skyldes især, at mange virksomheder er underlagt restriktioner i form af krav til kvadratmeter, afstand, åbningstider m.fl.
Nu udbyder HORESTA et kursus i, hvordan I ved hjælp af revenue management kan optimere salget af jeres kapacitet.
Revenue management handler netop om at indsamle viden om gæsternes købsadfærd til at forudsige den fremtidige efterspørgsel og optimere omsætningen.
Kurset foregår den 28. august på Frederiksberg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025