Sammen med flere uddannelsesinstitutioner lancerer HORESTA et nyt bredt digitalt efteruddannelsesudbud, hvor virksomheder får mulighed for at styrke medarbejdernes kompetencer og virksomhedens konkurrenceevne, mens størstedelen af branchen er lukket ned.

Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget.

  • CELF og Roskilde Handelsskole udbyder den grundlæggende lederuddannelser for mellemledere i hotel- og restaurationsbranchen, som ønsker at styrke deres kompetencer inden for ledelse og økonomistyring. Kurset foregår over perioden 11. – 26. maj se mere her og læs mere her.
  • ZBC udbyder en 30 dages kompetence-branchepakke med emner som bæredygtighed, valg af vine, mad til vegetarer og veganere, fødevarehygiejne og meget mere. Kurserne foregår i perioden 30. april – 29. maj. Læs mere her.
  • Hotel- og Restaurantskolen udbyder en 15 dages kursuspakke på engelsk målrettet hotel- og servicepersonale. Pakkens kurser handler bl.a. om konflikthåndtering, salg og værtskab og giver medarbejdernes mulighed for at bruge krisetiden til opkvalificering. Kursuspakken foregår i perioden den 13. maj – 2 juni. Læs mere her.
  • Kold College udbyder i samarbejde med Tietgen og VUC en lang række AMU-kurser med fjernundervisning. Der er emner som menu sammensætning, pc på arbejdspladsen, fagudtryk for tjenere, anvendelse af regneark, bæredygtighed i storkøkkener og meget mere. Kurserne foregår i perioden 23. marts – 25. juni 2020 - se mere på hjemmesiden her.

Økonomiske muligheder
Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering enten med VEU-godtgørelse og fondsstøtte eller på lønkompensationsordningen.

Udbudsoversigt
Læs mere om diverse udbud her, hvor du finder samtlige pjecer og tilmeldingslinks.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Synlighed på nettet - Gør det selv-kursus

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind