Sammen med flere uddannelsesinstitutioner har HORESTA sikret et bredt udbud, som giver branchen mulighed for at opkvalificere ufaglærte og faglærte inden for service-, turisme-, og hotel- og restauranterhvervet. Det nye udbud adresse både medarbejder inden for 3F/HORESTA overenskomst men også HK/HORESTA overenskomst, og dermed er der nu mulighed for at opkvalificere både inden for salg, service, hygiejne, kalkulation, økologi og bæredygtighed og meget mere.

Alle forløbene er VEU-godtgørelsesberettiget med mulighed for at søge kompetencefondsstøtte.  Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering enten med VEU-godtgørelse og fondsstøtte eller på lønkompensationsordningen.

Læs mere om udbuddene og få overblik over de økonomiske muligheder.

I forhold til uddannelsesplanlægning kan nedenstående konsulenter fra HORESTA og 3Fs efteruddannelsesprojekt ”JA TAK” bistå med hjælp til ansøgningen (se kontaktinfo herunder)

Generelle spørgsmål om kompetenceudvikling og fondsstøtte kan stilles til HORESTAs uddannelseschef, Pia Svane.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Nyt akademifag skal sikre at arbejdsmiljøet tiltrækker

På et nyt forløb, som HORESTA og erhvervsakademiet Dania står bag, er fokus på at give deltagerne værktøjerne til at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på deres virksomheder samt skabe trivsel og motivation for alle medarbejderne.

Log ind