Sammen med flere uddannelsesinstitutioner har HORESTA sikret et bredt udbud, som giver branchen mulighed for at opkvalificere ufaglærte og faglærte inden for service-, turisme-, og hotel- og restauranterhvervet. Det nye udbud adresse både medarbejder inden for 3F/HORESTA overenskomst men også HK/HORESTA overenskomst, og dermed er der nu mulighed for at opkvalificere både inden for salg, service, hygiejne, kalkulation, økologi og bæredygtighed og meget mere.
Alle forløbene er VEU-godtgørelsesberettiget med mulighed for at søge kompetencefondsstøtte. Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering enten med VEU-godtgørelse og fondsstøtte eller på lønkompensationsordningen.
Læs mere om udbuddene og få overblik over de økonomiske muligheder.
I forhold til uddannelsesplanlægning kan nedenstående konsulenter fra HORESTA og 3Fs efteruddannelsesprojekt ”JA TAK” bistå med hjælp til ansøgningen (se kontaktinfo herunder)
Generelle spørgsmål om kompetenceudvikling og fondsstøtte kan stilles til HORESTAs uddannelseschef, Pia Svane.
Chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering
Pia Svane
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025