Som et helt nyt tilbud til vores medlemmer, giver HORESTA nu mulighed for ledelsessparring i den kommende tid. 

De juridiske, branchemæssige og arbejdsretlige spørgsmål tager vi os af, ganske som vi plejer, men der er mange særlige ledelsesmæssige udfordringer ud over dette, hvor dét at have kvalificeret sparringpartner at vende tingene med i fuld fortrolighed, kan være hjælpsomt. 

Her kommer Inger Kirk ind i billedet. Inger har en fortid som jurist i HORESTA gennem flere år og en god indsigt i vores branche. Hun gik sidenhen HR vejen og har varetaget topstillinger som bl.a. HR direktør og medlem af direktionen i DR, TDC og DSB. De sidste 6 år, har Inger gennem sin egen virksomhed løst ledelses- og organisationsudviklingsopgaver for et bredt felt af offentlige og private virksomheder samt organisationer – og vi har også i HORESTA draget nytte af Ingers store viden og erfaring. Hun har på den baggrund vores bedste anbefaling.

I de kommende uger vil Inger være til rådighed for dig, som sidder med ledelsesansvaret i virksomheden og har brug for at vende en konkret situation, problemstilling eller mulighed. Har du brug for en professionel sparring om en HR- eller ledelsesvinkel - et fortroligt øre og et fagligt tilbagespil - så er her muligheden. 

Sparringen er selvfølgelig fortrolig. Du sætter selv dagsordenen og sparringen foregår telefonisk. 

Tilbuddet er gratis for HORESTAs medlemmer, som en ekstra service under Corona-krisen. Kontakt venligst Signe Hasforth på sha@horesta.dk for aftale om en telefonisk session med Inger Kirk.  

Du kan læse mere om Inger Kirk her https://ingerkirk.dk og se hendes tilgang, CV og arbejdsmetoder her https://ingerkirk.dk/om/

Denne medlemsfordel er at finde sammen med HORESTAs øvrige fordelsaftaler her.

Log ind