I hotel-, restaurant- og turismeerhvervet skal vi som branche tage ansvar for at gøre en positiv forskel, men det kræver vilje, viden og nytænkning!

På HORESTA Årsdag 2019 torsdag den 14. november kl. 9.00 - 16.00 i Tivoli Congress Center, stiller vi skarpt på nye veje til styrket forretning, hvor FN’s Verdensmål går hånd i hånd med bedre service, innovative gæsteoplevelser og øget bundlinje.

Og du inviteres med på rejsen. Så tag en dag ud og lad dig udfordre og inspirere af topledere & keynote speakers fra ind- og udland, netværk med kollegaerne i branchen og deltag i Årsdagen ’Creating SusDANEable Change’.

Husk også branchefesten

Vi runder som altid årsdagen af med et brag af en branchefest. Nyd en fantastisk middag, underholdning, live musik og dans. Tag ledergruppen, din kollega eller måske en samarbejdspartner med til en festlig aften, som begynder med musik & velkomstdrink kl. 18.30.

Tilmeld dig allerede nu

Hold dig orienteret om program, mød årets talere på www.horesta.dk/aarsdag .

Vi glæder os til at se dig til en forrygende dag og en festlig aften!

TILMELDING TIL HORESTA ÅRSDAG 2019

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind