I hotel-, restaurant- og turismeerhvervet skal vi som branche tage ansvar for at gøre en positiv forskel, men det kræver vilje, viden og nytænkning!

På HORESTA Årsdag 2019 torsdag den 14. november kl. 9.00 - 16.00 i Tivoli Congress Center, stiller vi skarpt på nye veje til styrket forretning, hvor FN’s Verdensmål går hånd i hånd med bedre service, innovative gæsteoplevelser og øget bundlinje.

Og du inviteres med på rejsen. Så tag en dag ud og lad dig udfordre og inspirere af topledere & keynote speakers fra ind- og udland, netværk med kollegaerne i branchen og deltag i Årsdagen ’Creating SusDANEable Change’.

Husk også branchefesten

Vi runder som altid årsdagen af med et brag af en branchefest. Nyd en fantastisk middag, underholdning, live musik og dans. Tag ledergruppen, din kollega eller måske en samarbejdspartner med til en festlig aften, som begynder med musik & velkomstdrink kl. 18.30.

Tilmeld dig allerede nu

Hold dig orienteret om program, mød årets talere på www.horesta.dk/aarsdag .

Vi glæder os til at se dig til en forrygende dag og en festlig aften!

TILMELDING TIL HORESTA ÅRSDAG 2019

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind