Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.
Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på det næste gastronomiske stjerneskud, når vi igen skal holde danmarksmesterskaberne for professionelle kokke.
Alle interesserede skal indsende opskrifter på en forret og en hovedret. Udfordringen til første ret lyder: ”consommé - kål – bløddyr”, mens opgaven for hovedretten lyder: ”dansk hårvildt – pærer – peberrod”. Med opskrifterne skal der i tilmeldingerne også følge billeder af retterne.
Herefter udvælges 15 kokke ud til semifinalen den 10. november i Odense, og herfra kvalificerer 10 sig til finalen den 22. marts i MCH Messecenter Herning under fødevaremessen FoodExpo.
Så er du den næste vinder af Årets Kok, eller kender du ham/hende?
Tilmelding og yderligere information om konkurrencen findes her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025