Hvordan kan jeres spisested lave en bæredygtig omstilling med og uden kød på menuen, og uden at det går ud over jeres koncept?
Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.
Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.
Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.
Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.
Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Syreres hjemrejse kan ramme branchen
12-12-2024
-
Ny nationalpark på 175.000 hektar kan tiltrække turister
12-12-2024
-
VisitDenmark: Nye tal styrker Danmark som helårsdestination
12-12-2024
-
Overnatningstal for oktober er tæt på ny rekord
12-12-2024
-
DGI Byen skifter til grøn strøm fra vindmølle
12-12-2024
-
Vandrerhjem skal tilpasse sig et marked i forandring
12-12-2024
-
Nyt hotel i Middelfart nærmer sig åbning
12-12-2024