Hvordan kan jeres spisested lave en bæredygtig omstilling med og uden kød på menuen, og uden at det går ud over jeres koncept?
Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.
Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.
Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.
Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.
Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodexpo fejrer jubilæum med flere spændende nyheder
08-12-2023
-
Hotel & konferencecenter renoverer for 7,2 millioner kroner
08-12-2023
-
Burgerkæde: Leveringstjenester har gjort entrebillet til markedet dyrere
08-12-2023
-
Hotelbyggerier boomer i provinsen
08-12-2023
-
Finsk kæde rykker ind med lejlighedshotel i tidligere chokoladefabrik
08-12-2023
-
Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel
08-12-2023