Hvordan kan jeres spisested lave en bæredygtig omstilling med og uden kød på menuen, og uden at det går ud over jeres koncept?

Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.

Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.

Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.

Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.

Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.

For yderligere information kontakt:

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne