Det Gastronomiske Rejsehold har til formål at hæve kvaliteten af spisesteder eller forny dem. De kan bistå med udvikling af oplevelsesprodukter og styrke afsætningen af lokale fødevarer. Og så er det gratis at få besøg af rådgiverne.
Hvem kan være med?
Rejseholdet er et tilbud til alle forretninger, der laver måltider til gæster. Det er særligt restauranter og caféer, som kan have glæde af forløbet.
Hvorfor?
Ideen med rejseholdet er at give inspiration til spisesteder, som har lyst til at udvikle sig på den ene eller anden måde.
Forventningen til virksomhederne er, at de kan sætte nogle dage (efter aftale) af til forløbet, og at de går ind i processen med reel lyst til at udvikle jeres forretning.
Så sender rejseholdet til gengæld en topkok (på Michelin-niveau eller tilsvarende) og en specialist i kommunikation og restaurantbranchen ud til jer, så de sammen med jer kan arbejde med de udfordringer, I har lyst til at løse.
Forløbet:
2-3 dages gratis sparring fordelt over en aftalt periode
Det Gastronomiske Rejsehold tager altid udgangspunkt i det enkelte spisesteds situation, på baggrund af et dybdegående interview, og det er derfor også forskelligt, hvad de bruger mest tid på fra sted til sted.
KONTAKT
Pelle Øby Andersen
+45 31 12 18 75
Ida Maria Kampmann
+45 29 46 65 83
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024