Det Gastronomiske Rejsehold har til formål at hæve kvaliteten af spisesteder eller forny dem. De kan bistå med udvikling af oplevelsesprodukter og styrke afsætningen af lokale fødevarer. Og så er det gratis at få besøg af rådgiverne.

Hvem kan være med?

Rejseholdet er et tilbud til alle forretninger, der laver måltider til gæster. Det er særligt restauranter og caféer, som kan have glæde af forløbet.

Hvorfor?

Ideen med rejseholdet er at give inspiration til spisesteder, som har lyst til at udvikle sig på den ene eller anden måde.

Forventningen til virksomhederne er, at de kan sætte nogle dage (efter aftale) af til forløbet, og at de går ind i processen med reel lyst til at udvikle jeres forretning.

Så sender rejseholdet til gengæld en topkok (på Michelin-niveau eller tilsvarende) og en specialist i kommunikation og restaurantbranchen ud til jer, så de sammen med jer kan arbejde med de udfordringer, I har lyst til at løse.

Forløbet:

2-3 dages gratis sparring fordelt over en aftalt periode

Det Gastronomiske Rejsehold tager altid udgangspunkt i det enkelte spisesteds situation, på baggrund af et dybdegående interview, og det er derfor også forskelligt, hvad de bruger mest tid på fra sted til sted.

KONTAKT

Pelle Øby Andersen

+45 31 12 18 75

pelle@thefoodproject.dk

Ida Maria Kampmann

+45 29 46 65 83

idamaria@thefoodproject.dk

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne