Kl. 03.00 natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time.

Som virksomhed skal man være opmærksom på dette skift, når man laver løn.

Ved overgangen til vintertid skal medarbejderne aflønnes uden overarbejdstillæg for den ekstra arbejdstime. Medarbejderne har altså alene krav på normal betaling for den fulde effektive arbejdstid.

På samme måde skal man være opmærksom, når vi til foråret overgår fra vintertid til sommertid, hvor den effektive arbejdstid kan blive 1 time kortere. Her vil medarbejderne have krav på betaling for den time, de mister, da medarbejderne altid skal have løn for de timer, medarbejderne er garanterede.

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, kan HORESTA-medlemmer kontakte HORESTA for nærmere rådgivning ved at ringe til HORESTAs juridiske callcenter på telefon +45 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelchef skifter til Comwell

Efter fem år udenfor Aarhus hos Horisont Hotel & Konference, der indtil sidste efterår førte navnet Koldkærgård, stopper hotelchef Mikkel Kroustrup.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne