Kl. 03.00 natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time.

Som virksomhed skal man være opmærksom på dette skift, når man laver løn.

Ved overgangen til vintertid skal medarbejderne aflønnes uden overarbejdstillæg for den ekstra arbejdstime. Medarbejderne har altså alene krav på normal betaling for den fulde effektive arbejdstid.

På samme måde skal man være opmærksom, når vi til foråret overgår fra vintertid til sommertid, hvor den effektive arbejdstid kan blive 1 time kortere. Her vil medarbejderne have krav på betaling for den time, de mister, da medarbejderne altid skal have løn for de timer, medarbejderne er garanterede.

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, kan HORESTA-medlemmer kontakte HORESTA for nærmere rådgivning ved at ringe til HORESTAs juridiske callcenter på telefon +45 35 24 80 40.

Hotel Kick-off i Vejle

Kl. 9.00 - 13.30

Efter næsten to år med Corona og restriktioner, kan hotelbranchen nu endelig begynde at se fremad. Men hvilken fremtid kigger vi ind i?

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind