Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.
Helt ekstraordinært er det blevet besluttet, at der denne gang vil være 17 deltagere i semifinalen. En del af feltet er så tæt, at det er mest fair på denne måde, vurderede det stjernespækkede dommerpanel.
Semifinalisterne vil være:
Andreas Schou Hougaard, Scandic The Mayor
Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Brian Pedersen, Address
Habibullah Khaliqdad, Comwell Holte
Jakob Lyngsø, Bistro Boheme
Jens Vincent, Restaurant Tree Top
Kristian Lilholt Kirk Hedegaard
Kristoffer Madsen, Sortebro Kro
Mads F Kærsaa, Hotel Arnfeldt
Magnus Carlsen, Restaurant Alchemist
Marc Foged Stockmarr, God Smag
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Nicklas Skov, Dragsholm Slot
Peter Frydkjær, Pfood/Hjorths Badehotel
René Trane, The Balcony
Tommy Jespersen, Falsled Kro
Tore Peter Weile, Sukaiba
Følg konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025