Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Helt ekstraordinært er det blevet besluttet, at der denne gang vil være 17 deltagere i semifinalen. En del af feltet er så tæt, at det er mest fair på denne måde, vurderede det stjernespækkede dommerpanel.

Semifinalisterne vil være:

Andreas Schou Hougaard, Scandic The Mayor

Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet

Brian Pedersen, Address

Habibullah Khaliqdad, Comwell Holte

Jakob Lyngsø, Bistro Boheme

Jens Vincent, Restaurant Tree Top

Kristian Lilholt Kirk Hedegaard

Kristoffer Madsen, Sortebro Kro

Mads F Kærsaa, Hotel Arnfeldt

Magnus Carlsen, Restaurant Alchemist

Marc Foged Stockmarr, God Smag

Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned

Nicklas Skov, Dragsholm Slot

Peter Frydkjær, Pfood/Hjorths Badehotel

René Trane, The Balcony

Tommy Jespersen, Falsled Kro

Tore Peter Weile, Sukaiba

Følg konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind