Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.
Helt ekstraordinært er det blevet besluttet, at der denne gang vil være 17 deltagere i semifinalen. En del af feltet er så tæt, at det er mest fair på denne måde, vurderede det stjernespækkede dommerpanel.
Semifinalisterne vil være:
Andreas Schou Hougaard, Scandic The Mayor
Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Brian Pedersen, Address
Habibullah Khaliqdad, Comwell Holte
Jakob Lyngsø, Bistro Boheme
Jens Vincent, Restaurant Tree Top
Kristian Lilholt Kirk Hedegaard
Kristoffer Madsen, Sortebro Kro
Mads F Kærsaa, Hotel Arnfeldt
Magnus Carlsen, Restaurant Alchemist
Marc Foged Stockmarr, God Smag
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Nicklas Skov, Dragsholm Slot
Peter Frydkjær, Pfood/Hjorths Badehotel
René Trane, The Balcony
Tommy Jespersen, Falsled Kro
Tore Peter Weile, Sukaiba
Følg konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025