Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.
Helt ekstraordinært er det blevet besluttet, at der denne gang vil være 17 deltagere i semifinalen. En del af feltet er så tæt, at det er mest fair på denne måde, vurderede det stjernespækkede dommerpanel.
Semifinalisterne vil være:
Andreas Schou Hougaard, Scandic The Mayor
Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Brian Pedersen, Address
Habibullah Khaliqdad, Comwell Holte
Jakob Lyngsø, Bistro Boheme
Jens Vincent, Restaurant Tree Top
Kristian Lilholt Kirk Hedegaard
Kristoffer Madsen, Sortebro Kro
Mads F Kærsaa, Hotel Arnfeldt
Magnus Carlsen, Restaurant Alchemist
Marc Foged Stockmarr, God Smag
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Nicklas Skov, Dragsholm Slot
Peter Frydkjær, Pfood/Hjorths Badehotel
René Trane, The Balcony
Tommy Jespersen, Falsled Kro
Tore Peter Weile, Sukaiba
Følg konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025