I det nye nummer af Visitor kan HORESTA endnu en gang byde velkommen til en række nye medlemmer. Blandt dem finder man caféen The Lazy Wombat i Aarhus.

Cafeen har et australskinspireret tema, og så er alle råvarerne økologiske. Til spørgsmålet om hvorfor caféen meldte sig ind i HORESTA, lyder svaret fra Tine Caldwell, adm. leder, og James Caldwell, ejer:

”Vi havde brug for rådgivning. Vi kendte godt HORESTA, da vi startede, men havde ikke indset vigtigheden af at være medlem, indtil vi stod i en konkret situation og havde brug for rådgivning”.

Den juridiske rådgivning assistance var også medvirkende til valget hos Brasserie & Restaurant NO76 i Nibe, fortæller restaurantchef Pia Jensen:

”Vi meldte os ind i HORESTA, så vi kunne gøre brug af hovedoverenskomsten. Det var fint for os at melde os ind, så vi kan få sparring og juridisk bistand. Så sikrer man, at de ansatte får de bedste lønvilkår, de skal have, mens vi får sparring og hjælp, og ikke mindst kender de branchen”, lyder det fra Pia Jensen.

De nye, som vi i HORESTA glæder os til at arbejde sammen med, er:

Jurfood ApS, København S

Restaurant Flammen Glostrup ApS, Glostrup

Gorm's Tivoli ApS, København V

Fløng Forsamlingshus, Hedehusene

Guest Apart ApS, Aarhus C

Benny 40, København S

DANHOSTEL Kragsbjerggård, Odense M

Max & Nikolai's Marketenderi, Hellerup

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Ring på 3048 2268 eller send en mail til medlemschef Nadeem Wasi på [email protected].

Læs hele det nye Visitor her.

Log ind