Det kan være forvirrende, at finde rundt i forskellige paragraffer og regler i en travl hverdag. Netop derfor står HORESTAs juridiske team altid klar til at yde branchens bedste juridiske rådgivning.

Vores dygtige jurister sidder udelukkende med rådgivning af hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og kan derfor hurtigt give dig de svar, du har brug for når juraen slår knuder.

Uanset om du har brug for rådgivning i forhold til ansættelseskontrakter, opsigelser, elever, barsel, bevillinger, kontrakter eller noget helt andet, så kender vi branchen, udfordringerne og din virksomhed, fordi vi er branchens stærkeste brancheorganisation.

Her kan du høre HORESTAs juridiske chef, Karina Lafrenz, fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på juraen.

Hvis du endnu ikke er medlem kan du lære mere om de forskellige medlemsfordele og melde dig ind her. 

Læs mere og meld dig ind 

Bellagroup ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind