Går jeres medarbejdere glade og tilfredse på arbejde? Og hvor kan I som arbejdsgivere gøre endnu mere?

Det kan HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse Better Hospitality Workplace (BHW) hjælpe jer med at give svarene på. Vi lancerede BHW i slutningen af 2018, og hvis I er hurtige til at tilmelde jer, kan I udnytte vores introduktionsrabat frem til den 31. marts.

Mange HORESTA-medlemmer har allerede taget værktøjet i brug. Her kan du høre Anders Barsøe, CEO i Letz Sushi, og Peder J. Madsen, adm. direktør på Hotel Koldingfjord, om den indsigt de fik i deres virksomheder, og hvordan de omsætter den viden.

(artiklen fortsætter under videoen)

Better Hospitality Workplace er unikt, fordi det både giver jer mulighed for at måle temperaturen på medarbejdernes tilfredshed og på sigt at sammenligne resultaterne med resten af branchen. Netop muligheden for at benchmarke med virksomheder i samme branche er blevet efterspurgt af vores medlemmer gennem længere tid. På opfordring fra medlemmerne har vi således udviklet dette nye produkt, som både kan bidrage til en bedre bundlinje og være et vigtigt redskab til både at tiltrække og fastholde medarbejdere fremover - på tværs af branchens virksomheder.

Better Hospitality Workplace giver jeres virksomhed et detaljeret indblik i medarbejdernes trivsel gennem et unikt og brugervenligt analyseværktøj, som er målrettet erhvervet. Vi har også gjort meget ud af brugervenligheden både i forhold til medarbejdernes besvarelse samt den efterfølgende online rapportering til virksomhedens ledelse. Besvarelse kan bl.a. ske når som helst via mobiltelefon, tablet el. lign. – og på både dansk og engelsk.

I bestemmer selvfølgelig selv, hvornår på året I vil gennemføre undersøgelsen. Jeres virksomhed kan også tilføje egne spørgsmål i undersøgelsen, som optager netop jeres virksomhed.

Vi håber, at Better Hospitality Workplace har vakt jeres interesse. Jo flere virksomheder som tilslutter sig, des stærkere bliver sammenligningsgrundlaget på tværs af branchen!

Er du interesseret i at høre mere om produktet, eller modtage oplysninger om vores skarpe introduktionstilbud, kan du kontakte chefkonsulent Stig Nielsen på tlf.35 24 80 06 - eller blot besvare denne mail.

Du kan finde mere information om Better Hospitality Workplace her på vores hjemmeside eller hente brochuren her.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Log ind