Kenneth Toft-Hansen vandt guld for en måned siden, og nu skal vi finde den nye kandidat, der har modet, tiden og ikke mindst talentet til at tage den store udfordring på sig!

Kandidaten bliver udpeget ved en udvælgelseskonkurrence onsdag 28. august i forbindelse med fødevare- og gastronomimessen Bite Copenhagen 2019 i Bella Center, København.

Som kandidat ved det internationale Bocuse d'Or skal man være indstillet på benhård træning og deltagelse i sponsoraktiviteter fra januar 2020 til februar 2021.

For mere info eller ansøgning kontakt generalsekretær Ulla Trolle på [email protected] eller tlf. 31112238. Tilmeldingsfrist 21. marts. Tilmeldingen er bindende.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind