Kenneth Toft-Hansen vandt guld for en måned siden, og nu skal vi finde den nye kandidat, der har modet, tiden og ikke mindst talentet til at tage den store udfordring på sig!

Kandidaten bliver udpeget ved en udvælgelseskonkurrence onsdag 28. august i forbindelse med fødevare- og gastronomimessen Bite Copenhagen 2019 i Bella Center, København.

Som kandidat ved det internationale Bocuse d'Or skal man være indstillet på benhård træning og deltagelse i sponsoraktiviteter fra januar 2020 til februar 2021.

For mere info eller ansøgning kontakt generalsekretær Ulla Trolle på ulla@bocusedor.dk eller tlf. 31112238. Tilmeldingsfrist 21. marts. Tilmeldingen er bindende.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne