Kenneth Toft-Hansen vandt guld for en måned siden, og nu skal vi finde den nye kandidat, der har modet, tiden og ikke mindst talentet til at tage den store udfordring på sig!

Kandidaten bliver udpeget ved en udvælgelseskonkurrence onsdag 28. august i forbindelse med fødevare- og gastronomimessen Bite Copenhagen 2019 i Bella Center, København.

Som kandidat ved det internationale Bocuse d'Or skal man være indstillet på benhård træning og deltagelse i sponsoraktiviteter fra januar 2020 til februar 2021.

For mere info eller ansøgning kontakt generalsekretær Ulla Trolle på ulla@bocusedor.dk eller tlf. 31112238. Tilmeldingsfrist 21. marts. Tilmeldingen er bindende.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret

Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne