Bedre forudsætninger for dansk udespiseerhverv, fødevarekontrol, gode madoplevelser i hele landet, mangel på arbejdskraft og momsafløftning på restaurantbesøg. Temaerne var mange, da HORESTA mandag havde inviteret udvalgte medlemmer til rundbordssamtale med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch roste efterfølgende en veloplagt minister:

”Det betyder utrolig meget, at vi har en miljø- og fødevareminister, som er lydhør, når det kommer til erhvervets udfordringer. Og det gælder både store og små ting, som vi kæmper med hver eneste dag. Medlemmerne ved mødet repræsenterede lige fra catering til restaurantkæder og hoteller til turismevirksomheder, så ministeren fik indblik i en bred vifte af problemstillinger fra virkeligheden i vores erhverv. Og vi sætter stor pris på ministerens engagement i dialogen og ikke mindst hans anerkendelse af vores erhverv”, siger Kirsten Munch.

Jakob Ellemann-Jensen kvitterede de fremmødte virksomheder for både relevante problemstillinger og gode cases, som han vil tage med sig i sit videre arbejde.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne