Bedre forudsætninger for dansk udespiseerhverv, fødevarekontrol, gode madoplevelser i hele landet, mangel på arbejdskraft og momsafløftning på restaurantbesøg. Temaerne var mange, da HORESTA mandag havde inviteret udvalgte medlemmer til rundbordssamtale med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch roste efterfølgende en veloplagt minister:

”Det betyder utrolig meget, at vi har en miljø- og fødevareminister, som er lydhør, når det kommer til erhvervets udfordringer. Og det gælder både store og små ting, som vi kæmper med hver eneste dag. Medlemmerne ved mødet repræsenterede lige fra catering til restaurantkæder og hoteller til turismevirksomheder, så ministeren fik indblik i en bred vifte af problemstillinger fra virkeligheden i vores erhverv. Og vi sætter stor pris på ministerens engagement i dialogen og ikke mindst hans anerkendelse af vores erhverv”, siger Kirsten Munch.

Jakob Ellemann-Jensen kvitterede de fremmødte virksomheder for både relevante problemstillinger og gode cases, som han vil tage med sig i sit videre arbejde.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind