Kunne I tænke jer at blive klogere på, hvordan I skaber plantebaserede menuer, der ikke kun er grønne, bæredygtige og proteinrige, men rent faktisk også smager godt?

HORESTA inviterer i samarbejde med FOOD til en formiddag fyldt med inspiration til lave god, grøn mad med afsæt i de sunde vaner og den bæredygtig livsstil, som vores gæster i større og større omfang efterspørger.

Rådgiverne fra Plantier kommer og fortæller os, hvad det er, vores gæster vil have. Urtesamler & sankeekspert Thomas Laursen giver os et indblik i, hvordan man kan anvende vilde planter og urter på cafeer, restauranter og i storkøkkener; og top-kok Kamilla Seidler giver inspiration til, hvordan man omstiller sit køkken til de nye tilberedninger.

Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til plantebaserede menuer. 

PROGRAM

09.00-09.15     Velkomst

09.15-09.30     Rådgiverne fra Plantier giver indsigt i, hvad gæsterne efterspørger og hvad det gode måltid vil sige i en plantebaseret sammenhæng (oplægget er på engelsk). 

09.30-10.15     Top-kok Kamilla Seidler taler om hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet. Oplæg og smagsprøver.

10.45-11.30     Professionel urtesamler Thomas Laursen taler om, hvordan vi kan blive bedre til at bruge det, der er tilgængelige i naturen og de muligheder det giver.

11.30-12.15     Valgfri, guidet tur på Bite Copenhagen og tid på egen hånd på messen.      

DATO

Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15

PRAKTIK

Bite Copenhagen foregår i Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S

TILMELDING

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 16. august.

TILMELD DIG HER

PRIS

HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding.

For ikke-medlemmer: 150 kr.

No show fee: 250 kr.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ida Maria Kampmann på tlf. 29 46 65 83 eller idamaria@thefoodproject.dk.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aalborg Lufthavn: “Vi har sat os et meget ambitiøst mål!”

Luftfarten har fået en hård medfart i klimadebatten, og begreber som flyskam er dukket op. Flytrafikken er udråbt som den store klimasynder, men også lufthavnene har et højt energiforbrug og må derfor se sig inddraget i problematikken. Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn, fortæller her til Turisme.nu, hvordan man som ansvarlig lufthavn tager fat på den udfordring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne