Kunne I tænke jer at blive klogere på, hvordan I skaber plantebaserede menuer, der ikke kun er grønne, bæredygtige og proteinrige, men rent faktisk også smager godt?

HORESTA inviterer i samarbejde med FOOD til en formiddag fyldt med inspiration til lave god, grøn mad med afsæt i de sunde vaner og den bæredygtig livsstil, som vores gæster i større og større omfang efterspørger.

Rådgiverne fra Plantier kommer og fortæller os, hvad det er, vores gæster vil have. Urtesamler & sankeekspert Thomas Laursen giver os et indblik i, hvordan man kan anvende vilde planter og urter på cafeer, restauranter og i storkøkkener; og top-kok Kamilla Seidler giver inspiration til, hvordan man omstiller sit køkken til de nye tilberedninger.

Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til plantebaserede menuer. 

PROGRAM

09.00-09.15     Velkomst

09.15-09.30     Rådgiverne fra Plantier giver indsigt i, hvad gæsterne efterspørger og hvad det gode måltid vil sige i en plantebaseret sammenhæng (oplægget er på engelsk). 

09.30-10.15     Top-kok Kamilla Seidler taler om hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet. Oplæg og smagsprøver.

10.45-11.30     Professionel urtesamler Thomas Laursen taler om, hvordan vi kan blive bedre til at bruge det, der er tilgængelige i naturen og de muligheder det giver.

11.30-12.15     Valgfri, guidet tur på Bite Copenhagen og tid på egen hånd på messen.      

DATO

Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15

PRAKTIK

Bite Copenhagen foregår i Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S

TILMELDING

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 16. august.

TILMELD DIG HER

PRIS

HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding.

For ikke-medlemmer: 150 kr.

No show fee: 250 kr.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ida Maria Kampmann på tlf. 29 46 65 83 eller idamaria@thefoodproject.dk.

For yderligere information kontakt:

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne