HORESTA arrangerer netværkstur for restaurantmedlemmer til Lissabon. Den kulinariske perle ved Atlanterhavet har adgang til den ypperste kvalitet af fisk og skaldyr, fantastiske oste, vidunderlige vine og lækre, friske grøntsager samt krydderier fra fjerne egne. Kort sagt er der masser af inspiration at hente.

I Lissabon åbnes nye restauranter på stribe - lige fra de små lokale til Food Halls og Michelin-restauranter. I de seneste år er der kommet en moderniseringsbølge i Lissabon med madmarkeder som fx Time Out Market og LxFactory.

HORESTAs program indeholder besøg på en række meget forskellige restauranter, lokale gastronomiske oplevelser, street food og markedsbesøg - og selvfølgelig også middag på en Michelin-restaurant! Under besøgene får du en unik mulighed for at møde ejerne bag restauranterne, som står parate til at dele deres viden og erfaringer med os.

Turen er samtidig en oplagt mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med dine danske kollegaer på topniveau i restaurationsbranchen.

Vi skal bo på 9 Hotel Mercy tæt på det historiske centrum i Chiado distriktet og tæt på Bairro Alto. Hotellets placering er ideel i forhold til at gå på opdagelse i Lissabon, og blot 30 min. fra lufthavnen.

Bemærk, at deltagerantallet - af hensyn til turens udbytte - er begrænset, og at tilmeldingen er først til mølle.

Praktiske oplysninger

Vi flyver fra Kastrup Lufthavn med TAP Air tirsdag, den 17. september kl. 06.00 og flyver retur med Norwegian torsdag, den 19. september kl. 13.50

Deltagergebyret udgør kr. 9.995 og inkluderer:

- Direkte fly tur/retur

- Transport under turen

- To overnatninger på 4* hotel

- Fuld forplejning under hele turen

- Min. 12 restaurantbesøg, gastronomiske oplevelser, kulinarisk food tour, vinsmagning mm.

Endeligt program, der indeholder tidspunkter for de forskellige besøg samt praktiske detaljer, fremsendes senere.

Tilmelding

Af hensyn til hotel- og flyreservationer samt detaljerne i den videre planlægning skal vi venligst bede om bindende tilmelding senest fredag den 2. august. Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først-til-mølle.

Tilmelding sker til direktionsassistent Signe Hasforth, HORESTA på tlf. 53 88 30 88 eller sha@horesta.dk. Har du spørgsmål til turen, er du også velkommen til at kontakte Signe.

Læs mere om turen her.

For yderligere information kontakt:

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne