Gennem hele sommeren sætter Politiken fokus på bæredygtige rejser. Det bedste ’grønne’ feriebillede vinder hver uge en overnatning for to personer på et Green Key-mærket hotel i Danmark.

Målet har været at bidrage til at hylde dem, der tænker bæredygtigt på ferien.

”Der bliver snakket rigtig meget bæredygtighed, men der er stadig et stykke vej i forhold til, hvordan forbrugerne opfører sig, når de er på ferie. Med denne konkurrence vil vi gerne sætte fokus på både de forbrugere, der tænker over ansvarlighed på rejserne, og i Danmark har vi et erhverv, som er rigtig langt fremme på denne dagsorden”, siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder for Green Key.

Deltagerne sender deres bedste ’grønne’ billede med en kort beskrivelse af motivet (maks. 100 tegn) til guide@pol.dk, eller ’tagger’ det på Instagram med #politiken_baeredygtig_rejse. Via dette hashtag kan du også se de mange billeder, der allerede er kommet ind.

Læs mere og se de øvrige flotte billeder: Ugens bedste rejsefotos: Otte bud på grøn og bæredygtig rejseinspiration

Har du fået læst?

Blog: Dansk turisme er i en bæredygtig, positiv spiral

Den grønne dagsorden tager en suveræn førsteplads i forbindelse med det kommende folketingsvalg og valg til Europa-Parlamentet. Bæredygtighed er på alles læber – også i hotel- og restauranterhvervet. I HORESTA mener vi, at innovation - og ikke afgifter - er vejen til et endnu grønnere erhverv, skriver miljøchef Mikal Holt Jensen.

Kursuscenter får eftertragtet miljøcertifikat

Femhøj er en af i alt 12 lokale virksomheder, der igennem Bæredygtig Bundlinje har fået rådgivningshjælp til en grønnere forretningsplan og en bedre bundlinje, skriver Hornsherred Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne