Danmarks Indsamling opfordrer igen i år alle Folketingets 179 politikere til at sætte sig selv på auktion. Enten i form af en frokost eller en middag på en restaurant eller en anden oplevelse, som de selv finder på.

Det har de gjort før med stor succes, således var omkring 50 politikere fra alle Folketingets partier på auktion i 2019. Og politikerne er faktisk rigtigt gode til selv at skabe omtale på de sociale medier om, hvilke restauranter de spiser på.

Se de bedste hammerslag fra 2019.

I år går pengene fra Danmarks Indsamling til projekter, der hjælper børn på flugt.

Hvordan kan I bidrage

Hvis jeres virksomhed har lyst, kan I vælge at være med på følgende måde:

  • Give en gratis frokost inkl. drikkevarer til Folketingspolitikeren og vinderen af auktionen
  • Give en gratis middag inkl. drikkevarer til Folketingspolitikeren og vinderen af auktionen

Danmarks Indsamling parrer politikerne med de enkelte restauranter ud fra valgkreds, afstand til bopæl eller Christiansborg i midten af januar 2020. Derefter får I besked.

Gå til tilmeldingen her.

Tilmelding senest den 1. januar 2020

Når jeres tilmelding er kommet ind, hører I fra Danmarks Indsamling, der tilbyder jer en markedsføringspakke med tips til sociale medier, pressemeddelelse, logo fra Danmarks Indsamling og et diplom, I kan sætte i vinduet. Og når auktionerne er online fredag den 17. januar, så modtager I et direkte link til jeres auktion, så I selv kan være med til at skaffe omtale og bud på auktionen.

Med andre ord: Gør det som I er bedst til. Men giv danskerne en mulighed for at opdage det, samtidigt med at I skaber værdi og direkte hjælp til nogle af verdens fattigste mennesker.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Log ind