14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ambassadørerne har været samlet til et kickoff-arrangement, hvor de blandt andet blev undervist i brugen af sociale medier, så deres fortællinger når så bredt ud som muligt.

Projektleder på kampagnen Katrine Dichmann Christophersen fortæller:

”De unges historier kan handle om fællesskabet på arbejdspladsen, fortællinger om høj faglighed, passion, stolthed og meget mere. Og så er humor selvfølgelig også vigtigt, for det handler om at vise den arbejdsglæde, som kendetegner branchen”, siger hun.

I videoen nedenfor kan du høre, hvorfor tre af ambassadørerne har sagt ja til at være en del af kampagnen, og hvad de håber på at kunne bidrage til med deres engagement.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind