14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ambassadørerne har været samlet til et kickoff-arrangement, hvor de blandt andet blev undervist i brugen af sociale medier, så deres fortællinger når så bredt ud som muligt.

Projektleder på kampagnen Katrine Dichmann Christophersen fortæller:

”De unges historier kan handle om fællesskabet på arbejdspladsen, fortællinger om høj faglighed, passion, stolthed og meget mere. Og så er humor selvfølgelig også vigtigt, for det handler om at vise den arbejdsglæde, som kendetegner branchen”, siger hun.

I videoen nedenfor kan du høre, hvorfor tre af ambassadørerne har sagt ja til at være en del af kampagnen, og hvad de håber på at kunne bidrage til med deres engagement.

Nu bliver nyt hoteltårn indviet

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne