Bocuse d’Or-konkurrencen er kun for gastronomiens allerdygtigste, og Danmark er forsvarende mester ved kokken Kenneth Toft-Hansen. Den 28. august skal hans efterfølger findes ved udvægelseskonkurrencen under fødevaremessen Bite Copenhagen i Bella Center.
I feltet til den danske konkurrence finder man fem af gastronomiens største navne herhjemme. Brian Pedersen (Atelier 85), Ronni Mortensen (Geranium), Tommy Friis (Hotel og restaurant Fru Larsen), Patrick Godborg (Babette) og Christoffer Brink (tidl. Restaurant Frank) skal kæmpe om den eftertragtede plads.
Sidstnævnte har før været med i Lyon. Her blev det til en andenplads i konkurrencen som assistent for Jeppe Foldager i 2013.
”Deltagelsen i Bocuse d’Or er en af de vildeste oplevelser, jeg har prøvet. Verdens største kokkenavne kigger på, og alt skal bare gå op i en højere enhed. Og selvom det er en individuel konkurrence, så betyder holdet med coach og assistent utrolig meget”, fortæller Christoffer Brink.
I det nye Visitor kan du læse mere om konkurrencen, hvad der lokker deltagerne til at dedikere månedsvis af træning, og deres syn på at blive den mulige efterfølger til Kenneth Toft-Hansen.
Alle er velkomne til at møde op og heppe på deres personlige favorit den 28. august ved Bite Copenhagen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Engelsk i servicebranchen bliver stadig mere udbredt i København
03-10-2024
-
Populær københavnsk restaurant-kæde går konkurs
03-10-2024
-
Salg af ejendom sikrer opgradering af Benniksgaard Hotel
03-10-2024
-
VisitData kræver kompetenceløft hos mindre destinationer
03-10-2024
-
September-rekord i Københavns Lufthavn
03-10-2024
-
Ny ledelse på Vejrø Resort skal sikre fortsat vækst
03-10-2024
-
Priserne på luksushoteller stiger globalt
03-10-2024
-
Restaurantchef søges til Tangkroen med "VILD løn"
03-10-2024