Bocuse d’Or-konkurrencen er kun for gastronomiens allerdygtigste, og Danmark er forsvarende mester ved kokken Kenneth Toft-Hansen. Den 28. august skal hans efterfølger findes ved udvægelseskonkurrencen under fødevaremessen Bite Copenhagen i Bella Center.

Læs det nye Visitor her.

I feltet til den danske konkurrence finder man fem af gastronomiens største navne herhjemme. Brian Pedersen (Atelier 85), Ronni Mortensen (Geranium), Tommy Friis (Hotel og restaurant Fru Larsen), Patrick Godborg (Babette) og Christoffer Brink (tidl. Restaurant Frank) skal kæmpe om den eftertragtede plads.

Sidstnævnte har før været med i Lyon. Her blev det til en andenplads i konkurrencen som assistent for Jeppe Foldager i 2013.

”Deltagelsen i Bocuse d’Or er en af de vildeste oplevelser, jeg har prøvet. Verdens største kokkenavne kigger på, og alt skal bare gå op i en højere enhed. Og selvom det er en individuel konkurrence, så betyder holdet med coach og assistent utrolig meget”, fortæller Christoffer Brink.

I det nye Visitor kan du læse mere om konkurrencen, hvad der lokker deltagerne til at dedikere månedsvis af træning, og deres syn på at blive den mulige efterfølger til Kenneth Toft-Hansen.

Alle er velkomne til at møde op og heppe på deres personlige favorit den 28. august ved Bite Copenhagen.

Tilmeld dig Bite Copenhagen her.

Log ind