Bocuse d’Or-konkurrencen er kun for gastronomiens allerdygtigste, og Danmark er forsvarende mester ved kokken Kenneth Toft-Hansen. Den 28. august skal hans efterfølger findes ved udvægelseskonkurrencen under fødevaremessen Bite Copenhagen i Bella Center.
I feltet til den danske konkurrence finder man fem af gastronomiens største navne herhjemme. Brian Pedersen (Atelier 85), Ronni Mortensen (Geranium), Tommy Friis (Hotel og restaurant Fru Larsen), Patrick Godborg (Babette) og Christoffer Brink (tidl. Restaurant Frank) skal kæmpe om den eftertragtede plads.
Sidstnævnte har før været med i Lyon. Her blev det til en andenplads i konkurrencen som assistent for Jeppe Foldager i 2013.
”Deltagelsen i Bocuse d’Or er en af de vildeste oplevelser, jeg har prøvet. Verdens største kokkenavne kigger på, og alt skal bare gå op i en højere enhed. Og selvom det er en individuel konkurrence, så betyder holdet med coach og assistent utrolig meget”, fortæller Christoffer Brink.
I det nye Visitor kan du læse mere om konkurrencen, hvad der lokker deltagerne til at dedikere månedsvis af træning, og deres syn på at blive den mulige efterfølger til Kenneth Toft-Hansen.
Alle er velkomne til at møde op og heppe på deres personlige favorit den 28. august ved Bite Copenhagen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025