Selvom Thomas Østersø Bagge er adm. direktør for Michelin-restauranten 108, så skal han ikke blande sig i alt. Filosofien hos den 34-årige leder er, at han gør det, som han er bedst til, mens medarbejderne gør det, som de er gode til.

”Jeg er sikker på, at de skaber noget bedre i køkkenet uden min indblanding”, siger han til HORESTAs branchemagasin Visitor.

Thomas Østersø Bagge har sammen med køkkenchef og medejer Kristian Baumann indført et 3-3-skema for kokkene, hvor de arbejder i tre dage, hvorefter de har fri i tre dage med henblik på at skabe motiverede og tilfredse medarbejdere.

I Visitor fortæller han om paradokset ved at få en Michelin-stjerne efter syv måneder og de medfølgende forventninger fra gæsterne, som skulle opvejes mod virksomhedens egne visioner.

Læs mere om hans arbejde med at finpudse virksomhedens fortælling her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne