Selvom Thomas Østersø Bagge er adm. direktør for Michelin-restauranten 108, så skal han ikke blande sig i alt. Filosofien hos den 34-årige leder er, at han gør det, som han er bedst til, mens medarbejderne gør det, som de er gode til.

”Jeg er sikker på, at de skaber noget bedre i køkkenet uden min indblanding”, siger han til HORESTAs branchemagasin Visitor.

Thomas Østersø Bagge har sammen med køkkenchef og medejer Kristian Baumann indført et 3-3-skema for kokkene, hvor de arbejder i tre dage, hvorefter de har fri i tre dage med henblik på at skabe motiverede og tilfredse medarbejdere.

I Visitor fortæller han om paradokset ved at få en Michelin-stjerne efter syv måneder og de medfølgende forventninger fra gæsterne, som skulle opvejes mod virksomhedens egne visioner.

Læs mere om hans arbejde med at finpudse virksomhedens fortælling her.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind