Selvom Thomas Østersø Bagge er adm. direktør for Michelin-restauranten 108, så skal han ikke blande sig i alt. Filosofien hos den 34-årige leder er, at han gør det, som han er bedst til, mens medarbejderne gør det, som de er gode til.

”Jeg er sikker på, at de skaber noget bedre i køkkenet uden min indblanding”, siger han til HORESTAs branchemagasin Visitor.

Thomas Østersø Bagge har sammen med køkkenchef og medejer Kristian Baumann indført et 3-3-skema for kokkene, hvor de arbejder i tre dage, hvorefter de har fri i tre dage med henblik på at skabe motiverede og tilfredse medarbejdere.

I Visitor fortæller han om paradokset ved at få en Michelin-stjerne efter syv måneder og de medfølgende forventninger fra gæsterne, som skulle opvejes mod virksomhedens egne visioner.

Læs mere om hans arbejde med at finpudse virksomhedens fortælling her.

Paul Bocuses restaurant mister Michelin-stjerne

Den franske restaurant L'Auberge du Pont de Collonges, der også er kendt under navnet Bocuse efter den afdøde kok Paul Bocuse, mister en af sine tre Michelin-stjerner. Det oplyser Michelin-guiden ifølge franske nyhedsbureau AFP.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne