Selvom Thomas Østersø Bagge er adm. direktør for Michelin-restauranten 108, så skal han ikke blande sig i alt. Filosofien hos den 34-årige leder er, at han gør det, som han er bedst til, mens medarbejderne gør det, som de er gode til.
”Jeg er sikker på, at de skaber noget bedre i køkkenet uden min indblanding”, siger han til HORESTAs branchemagasin Visitor.
Thomas Østersø Bagge har sammen med køkkenchef og medejer Kristian Baumann indført et 3-3-skema for kokkene, hvor de arbejder i tre dage, hvorefter de har fri i tre dage med henblik på at skabe motiverede og tilfredse medarbejdere.
I Visitor fortæller han om paradokset ved at få en Michelin-stjerne efter syv måneder og de medfølgende forventninger fra gæsterne, som skulle opvejes mod virksomhedens egne visioner.
Læs mere om hans arbejde med at finpudse virksomhedens fortælling her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Mette Frederiksen trods mindre smitte: Tiden er ikke til at åbne op
18-01-2021
-
Nu åbner hjælpepakker til turisme- og rejsebranchen
18-01-2021
-
Nattelivet tager godt imod landsdækkende karantæne til voldsdømte
18-01-2021
-
Mulighed for lønkompensation forlænges til 7. februar
18-01-2021
-
Kendt salgschef lander nyt job som hotelchef
18-01-2021
-
Fødselsdag: Han har forandret dansk gastronomi
18-01-2021
-
Hotel oplever ny tendens blandt overnattende
18-01-2021
-
Nedlukning gav luft til renovering på badehotel
18-01-2021