Hvilket land har Nordens dygtigste elever? Det bliver afgjort i de kommende dage i Stockholm. Både tjener- og kokkeelever skal i konkurrence.

Kokkeeleverne skal tilberede en femretters menu, som tjenerne serverer mens de også dyster i bartenderdiscipliner.

Danmark er repræsenteret ved tjenereleverne Rasmus Thude Dalgaard, Molskroen, og Valdemar Alfred Hesselbjerg, Restaurant Ti Trin Ned.

Marie Ipsen, Restaurant Mohr, og Cathrine Ditlevsen, Restaurant Remouladen, er de to danske kokkeelever, der skal i konkurrence.

Vinderen offentliggøres lørdag.

Følg med på HORESTAs Facebook-side for konkurrence, Gastrofighters.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne