Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Madens Folkemøde starter fredag d. 10. maj 2019 fra kl. 10.00 på Engestofte Gods ved Maribo.

HORESTAs debat skyder folkemødet i gang fredag d. 10. maj kl 10.00 i ”Loen” med en debat om branchens indsats på den grønne dagsorden og arbejdet med den bæredygtige profil.

HORESTAs netværksfrokost finder sted fredag d. 10. maj. kl. 13 ved Letz Sushis Spisevogn på markedspladsen. For gratis adgangsbilletter til Madens Folkemøde og frokost kontakt Tine Skriver [email protected] senest 6. maj.  

Om Madens Folkemøde

10.-11. maj 2019 skaber arrangørerne Danmarks første folkemøde for mad. Madens Folkemøde bliver et sted, hvor folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, én gang om året mødes og tager fat på den store samtale om, hvor vi skal hen som madland.

Kom med og deltag i debatterne sammen med HORESTA. Der vil være debatter om mad, præsentation af lokale fødevarer og drikkevarer af høj kulinarisk kvalitet og indblik i samarbejdet mellem ”kok og bonde”. Læs mere om HORESTAs deltagelse i debatter her. 

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Log ind