Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Madens Folkemøde starter fredag d. 10. maj 2019 fra kl. 10.00 på Engestofte Gods ved Maribo.

HORESTAs debat skyder folkemødet i gang fredag d. 10. maj kl 10.00 i ”Loen” med en debat om branchens indsats på den grønne dagsorden og arbejdet med den bæredygtige profil.

HORESTAs netværksfrokost finder sted fredag d. 10. maj. kl. 13 ved Letz Sushis Spisevogn på markedspladsen. For gratis adgangsbilletter til Madens Folkemøde og frokost kontakt Tine Skriver tsk@horesta.dk senest 6. maj.  

Om Madens Folkemøde

10.-11. maj 2019 skaber arrangørerne Danmarks første folkemøde for mad. Madens Folkemøde bliver et sted, hvor folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, én gang om året mødes og tager fat på den store samtale om, hvor vi skal hen som madland.

Kom med og deltag i debatterne sammen med HORESTA. Der vil være debatter om mad, præsentation af lokale fødevarer og drikkevarer af høj kulinarisk kvalitet og indblik i samarbejdet mellem ”kok og bonde”. Læs mere om HORESTAs deltagelse i debatter her. 

For yderligere information kontakt:

HORESTA om privates maddeling: ”Reglerne skal overholdes”

Det skal være lettere for borgerne at undgå madspild. Derfor har Fødevarestyrelsen udarbejdet nye retningslinjer for salg af måltider mellem private. Det betyder, at det nu bliver muligt for borgere hyppigere at sælge små mængder måltider igennem en deleøkonomisk platform uden at skulle registreres som en fødevarevirksomhed og derved skulle leve op til en række specifikke regler på fødevareområdet.

HORESTA: ”Ny lov favner for bredt”

Vi skal branchens brodne kar til livs. Sådan lød ambitionen fra den tidligere miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, som inden han stoppede ændrede fødevareloven og indførte strengere sanktioner over for de virksomheder, som ikke overholder reglerne. Den 1. juli trådte dette nye regelsæt så i kraft.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne