Når Madens Folkemøde første gang løber af stablen den 10.-11. maj er HORESTA med i flere debatter.
Du kan allerede nu sikre dig plads ved arrangementet her.
HORESTAs egen debat tager afsæt i, at der i madbranchen findes masser af helte, som uanset den politiske dagsorden hver dag arbejder med at passe på miljøet og nedbringe klimabelastningen. Men hvordan kan vi sammen gøre det nemmere for hele restaurantbranchen at synliggøre deres indsats, uden det går ud over forretning og oplevelsen? Og hvad skal der til for, at det bliver nemmere at arbejde med for eksempel miljø- og økomærkningsordninger som restauratør og leder i et køkken?
Mød op og deltag i debatten, hvor HORESTA samler stærke danske aktører på miljø- og klimafronten.
Deltagere:
Mette Dahlgaard Jensen, Gastronomisk chef Restaurant Gemyse
Iben Wiene Rathje, Projektleder Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri
Selina Juul, Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
Torben Blok, Økologisk Landsforening
Mikal Holt, Green Key Danmark, Miljøchef HORESTA.
Moderator: Tine Skriver, Fødevarechef HORESTA
Desuden deltager HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard i en debat om fremtidens kokke.
Her er omdrejningspunktet, hvordan fremtidens kokke skal uddannes, og hvad deres arbejdsmarked bliver. Hvordan kommer de til at bidrage til den nye ‘urban economy’ med byerne som drivkraft for økonomisk udvikling og jobs? Hvordan får vi flere unge til at vælge og fuldføre en fødevarefaglig erhvervsuddannelse? Debatten vil belyse disse spørgsmål fra en lang række vinkler.
Deltagere:
Kok og restauratør Christian Puglisi (Relæ, Manfreds, mm)
Kok og restauratør Klavs Styrbæk (STYRBÆKS)
Kok Anika Madsen (Roxie)
Direktør Anne-Birgitte Agger (Hotel og Restaurantskolen, Valby)
Adm. direktør Katia K. Østergaard (Horesta)
Kok og verdens bedste kommis Christian Wellendorf
Moderator:
Mikael Schneider (Smag for Livet)
Arrangør:
Smag for Livet & KU FOOD
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025