Elvio og Edelvita driver sammen Michelin-restauranten Era Ora, men de kendte ikke til den franske madguide, da de åbnede spisestedet i 1983. Restauranten fik en stjerne i 1997, og den er blevet forsvaret hvert eneste år siden.

I det nye Visitor fortæller de, at den største anerkendelse af restauranten dog er kommet fra Italien. I 2017 blev Era Ora nemlig kåret til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af gourmetmagasinet Il Gambero Rosso. Michelin er heller ikke at finde på andenpladsen over restaurantens anerkendelser. Her fremhæver ejerne titlerne som årets restaurant i Den Danske Spiseguide.

I det nye Visitor fortæller christianshavnerrestauratørerne, hvordan de forsøger at følge med tidens udvikling, og hvordan eventyret med Era Ora både har ledt til nye restauranter og brødvirksomheden Il Fornaio.

I det nye Visitor kan du også læse om Sunset Boulevard med adm. direktør Jens Broch i spidsen har vendt forretningen, og hvordan forlystelsesparkerne bruger teknologi til at løfte gæsteoplevelsen. Som altid er Visitor også proppet med branchenyheder og rådgivning til erhvervets virksomheder.

Læs hele det nye Visitor her.

5 gode råd: Har du styr på de særlige regler for elever?

Når man ansætter en elev, så er der nogle forhold, der er anderledes end for øvrige medarbejdere. Der er for eksempel særlige regler for prøvetid, for opsigelse af aftalen, for løn og for pension. Vi har samlet fem gode råd til dig og din virksomhed.

Log ind