Elvio og Edelvita driver sammen Michelin-restauranten Era Ora, men de kendte ikke til den franske madguide, da de åbnede spisestedet i 1983. Restauranten fik en stjerne i 1997, og den er blevet forsvaret hvert eneste år siden.

I det nye Visitor fortæller de, at den største anerkendelse af restauranten dog er kommet fra Italien. I 2017 blev Era Ora nemlig kåret til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af gourmetmagasinet Il Gambero Rosso. Michelin er heller ikke at finde på andenpladsen over restaurantens anerkendelser. Her fremhæver ejerne titlerne som årets restaurant i Den Danske Spiseguide.

I det nye Visitor fortæller christianshavnerrestauratørerne, hvordan de forsøger at følge med tidens udvikling, og hvordan eventyret med Era Ora både har ledt til nye restauranter og brødvirksomheden Il Fornaio.

I det nye Visitor kan du også læse om Sunset Boulevard med adm. direktør Jens Broch i spidsen har vendt forretningen, og hvordan forlystelsesparkerne bruger teknologi til at løfte gæsteoplevelsen. Som altid er Visitor også proppet med branchenyheder og rådgivning til erhvervets virksomheder.

Læs hele det nye Visitor her.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind