Elvio og Edelvita driver sammen Michelin-restauranten Era Ora, men de kendte ikke til den franske madguide, da de åbnede spisestedet i 1983. Restauranten fik en stjerne i 1997, og den er blevet forsvaret hvert eneste år siden.

I det nye Visitor fortæller de, at den største anerkendelse af restauranten dog er kommet fra Italien. I 2017 blev Era Ora nemlig kåret til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af gourmetmagasinet Il Gambero Rosso. Michelin er heller ikke at finde på andenpladsen over restaurantens anerkendelser. Her fremhæver ejerne titlerne som årets restaurant i Den Danske Spiseguide.

I det nye Visitor fortæller christianshavnerrestauratørerne, hvordan de forsøger at følge med tidens udvikling, og hvordan eventyret med Era Ora både har ledt til nye restauranter og brødvirksomheden Il Fornaio.

I det nye Visitor kan du også læse om Sunset Boulevard med adm. direktør Jens Broch i spidsen har vendt forretningen, og hvordan forlystelsesparkerne bruger teknologi til at løfte gæsteoplevelsen. Som altid er Visitor også proppet med branchenyheder og rådgivning til erhvervets virksomheder.

Læs hele det nye Visitor her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Brug af musik er en god forretning

Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Restauratør: ”Konkurrencen er hård, men jeg tror på det”

”Gå hjem og lav mad”, sagde restauratøren og kogebogsforfatteren Trine Hahnemann i mange år til danskerne, men nu laver hun selv takeaway fra sit madhus på Østerbro. Restaurantmarkedet har nemlig udviklet sig, og hun fortæller i det nye Visitor, hvorfor hun ikke havde lavet samme virksomhed for ti år siden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne