Rasmus Thude Dalgaard (Molskroen) og Valdemar Alfred Hesselbjerg (Ti Trin Ned) fra College 360 kæmpe sig fredag og lørdag til guldmedaljerne ved de nordisk mesterskaber for tjenerelever. Disciplinerne inkluderede blandt andet servering, flambering, bartenderopgaver og udskæring. Med på podiet var også Sverige og Island, der vandt henholdsvis sølv og bronze.

I konkurrencen for kokkeelever kunne Cathrine Ditlevsen (Restaurant Remouladen) og Marie Ipsen (Cafe Gran) fra College 360 glæde sig over at få bronzemedaljer. De skulle lave en femretters menu og lave mad fra en ’mystery box’, hvor de ikke kendte ingredienserne. Guldet for kokkeeleverne gik til Norge og svenskerne vandt også sølvet i denne konkurrence.

De nordiske mesterskaber for elever fandt sted i Stockholm.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Årets kok 2019 vandt også Den gyldne Jomfruhummerklo

Der var ingen slinger i valsen for 22-årige Kristoffer Ringsing fra Restaurant B-Spis i Næstved, da han med fynd og klem fra scenen proklamerede sine forkærlighed for sovs og kartofler og mormormad og med et enigt dommerpanel bag sig senere blev kåret som vinder af den 16. udgave af Jomfruhummerfestivalen 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne