Rasmus Thude Dalgaard (Molskroen) og Valdemar Alfred Hesselbjerg (Ti Trin Ned) fra College 360 kæmpe sig fredag og lørdag til guldmedaljerne ved de nordisk mesterskaber for tjenerelever. Disciplinerne inkluderede blandt andet servering, flambering, bartenderopgaver og udskæring. Med på podiet var også Sverige og Island, der vandt henholdsvis sølv og bronze.

I konkurrencen for kokkeelever kunne Cathrine Ditlevsen (Restaurant Remouladen) og Marie Ipsen (Cafe Gran) fra College 360 glæde sig over at få bronzemedaljer. De skulle lave en femretters menu og lave mad fra en ’mystery box’, hvor de ikke kendte ingredienserne. Guldet for kokkeeleverne gik til Norge og svenskerne vandt også sølvet i denne konkurrence.

De nordiske mesterskaber for elever fandt sted i Stockholm.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne