Rasmus Thude Dalgaard (Molskroen) og Valdemar Alfred Hesselbjerg (Ti Trin Ned) fra College 360 kæmpe sig fredag og lørdag til guldmedaljerne ved de nordisk mesterskaber for tjenerelever. Disciplinerne inkluderede blandt andet servering, flambering, bartenderopgaver og udskæring. Med på podiet var også Sverige og Island, der vandt henholdsvis sølv og bronze.
I konkurrencen for kokkeelever kunne Cathrine Ditlevsen (Restaurant Remouladen) og Marie Ipsen (Cafe Gran) fra College 360 glæde sig over at få bronzemedaljer. De skulle lave en femretters menu og lave mad fra en ’mystery box’, hvor de ikke kendte ingredienserne. Guldet for kokkeeleverne gik til Norge og svenskerne vandt også sølvet i denne konkurrence.
De nordiske mesterskaber for elever fandt sted i Stockholm.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry øgede omsætningen markant i Danmark i 2024
09-07-2025
-
Jensens Bøfhus fordobler underskud og trækker sig fra Sverige
09-07-2025
-
Undersøgelse: Optimisme blandt restauranter trods økonomiske udfordringer
09-07-2025
-
D’Angleterre fastholder millionoverskud trods renoveringer
09-07-2025
-
Brøndums Hotel jagter helårsgæster efter nyt underskud
09-07-2025
-
København oplever stor interesse efter international kåring
09-07-2025
-
Ikonisk politistation i København bliver til hotel
09-07-2025