HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Comwell Congress Center Copenhagen i København den 22. november, og der er allerede flere end 500 tilmeldt dagen. Desuden har flere end 250 også sørget for, at de ikke går glip af årets branchefest om aftenen!

Skal du med? Du kan stadig sikre dig og kollegerne pladser her.

Temaet er ”Digitalisering”, og i løbet af dagen vil talere fra ind- og udland give deltagerne indsigt og værktøjer til at imødekomme gæsternes forventninger og nye behov i fremtiden.

Dagen åbnes af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), og vi ser frem til at byde velkommen til talere fra Amazon, Bolia og Hilton med flere. Sammen vil de give stof til eftertanke og gøre jeres virksomhed i stand til at navigere i de mange nye digitale løsninger, der i disse år udvikles og målrettes hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.

HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard har været forbi Comwell Congress Center Copenhagen for at se, hvordan det står til med forberedelserne. I videoen får du meget mere ad vide om, hvad I kan se frem til på dagen OG om aftenen.

Vi glæder os til at se jer på HORESTA Årsdag 2018!

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Fritidsjob giver muligheder

Josefine Boelt Bruhn og Vincent Lundemose begyndte begge i et fritidsjob i Espresso House ved siden af deres skole og har sidenhen arbejdet sig op og udnyttet de mange muligheder for karriere, som kaffekæden tilbyder.

Log ind