Hvem kan gå i fodsporene på Rasmus Kofoed eller Mette Hvarre Gassner? Jagten sat ind på Danmarks næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet ved Årets Kok 2019. Fristen for tilmelding til Årets Kok 2019 er på fredag!

Vil man gøre sig forhåbning om at overtage titlen fra dette års vinder Jesper Dams Hansen, så skal man indsende en tilmeldingsformular samt en beskrivelse af, hvordan man vil løse en bunden opgave. I år drejer det sig om opskrift, fremgangsmåde og råvareliste til en forret og dessert indeholdende suppe og en varm kage.

I udbudsmaterialet har vi samlet alt, hvad interesserede, deltagere og potentielle deltagere har brug for at vide om konkurrencerne.

Kender du Årets Kok, eller har du selv mod på at tage udfordringen op? Så hører vi meget gerne fra dig. Deadline for tilmelding er nu på fredag den 26. oktober.

Alle danske statsborgere med svendebrev som kok eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

Semifinalerne finder sted den 18. november på Kold College, og finalen er den 2. februar 2019 under Formland-messen i Messecenter Herning.

Læs også om Årets Tjener 2019 her.

Tina-1920x1280.jpg
Projektleder - konkurrencer
Tina Graff

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind