Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan de mener fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. 

Hotelværelset er udstillet i Virginia, hvor Hilton har åbnet det 400 kvm. store Hilton Innovation Gallery.

”Vi har et innovationshold tilknyttet galleriet, der løbende arbejder med at udvikle nye installationer og innovation. Vi har særligt fokus på arkitektur og teknologi, for der er ingen tvivl om, at digitaliseringens moderne udbredelse vil sætte et stort præg på, hvordan hoteller i nær fremtid kommer til at se ud”, siger Hilton-direktøren.

Blandt elementerne på værelset er digitale billedrammer, cocktailrobotter og en maskine, som kan neutralisere støj fra gaden eller naboerne. Og gæsternes smartphone bliver også et vigtigt omdrejningspunkt.

På HORESTAs Årsdag den 22. november vil Jochem-Jan Sleiffer fortælle meget mere om virksomhedens syn på innovation, digitalisering og virksomhedens syn på erhvervets fremtid.

Du tilmelder dig HORESTAs Årsdag her, og det er nu muligt at se, hvem der allerede har tilmeldt sig på hjemmesiden.

Du kan læse hele det nye Visitor her.

Se også video-teaseren med Jochem-Jan Sleiffer nedenfor.

Søskendepar køber kitsch byhotel

Efter at have været til salg siden november har et søskendepar nu købt det lille byhotel Arnkilhus i Sønderborg. Planen er nu, at hotellet skal have en kærlig hånd og et mere tydeligt brand.

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind