Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan de mener fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. 

Hotelværelset er udstillet i Virginia, hvor Hilton har åbnet det 400 kvm. store Hilton Innovation Gallery.

”Vi har et innovationshold tilknyttet galleriet, der løbende arbejder med at udvikle nye installationer og innovation. Vi har særligt fokus på arkitektur og teknologi, for der er ingen tvivl om, at digitaliseringens moderne udbredelse vil sætte et stort præg på, hvordan hoteller i nær fremtid kommer til at se ud”, siger Hilton-direktøren.

Blandt elementerne på værelset er digitale billedrammer, cocktailrobotter og en maskine, som kan neutralisere støj fra gaden eller naboerne. Og gæsternes smartphone bliver også et vigtigt omdrejningspunkt.

På HORESTAs Årsdag den 22. november vil Jochem-Jan Sleiffer fortælle meget mere om virksomhedens syn på innovation, digitalisering og virksomhedens syn på erhvervets fremtid.

Du tilmelder dig HORESTAs Årsdag her, og det er nu muligt at se, hvem der allerede har tilmeldt sig på hjemmesiden.

Du kan læse hele det nye Visitor her.

Se også video-teaseren med Jochem-Jan Sleiffer nedenfor.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne