Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan de mener fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. 

Hotelværelset er udstillet i Virginia, hvor Hilton har åbnet det 400 kvm. store Hilton Innovation Gallery.

”Vi har et innovationshold tilknyttet galleriet, der løbende arbejder med at udvikle nye installationer og innovation. Vi har særligt fokus på arkitektur og teknologi, for der er ingen tvivl om, at digitaliseringens moderne udbredelse vil sætte et stort præg på, hvordan hoteller i nær fremtid kommer til at se ud”, siger Hilton-direktøren.

Blandt elementerne på værelset er digitale billedrammer, cocktailrobotter og en maskine, som kan neutralisere støj fra gaden eller naboerne. Og gæsternes smartphone bliver også et vigtigt omdrejningspunkt.

På HORESTAs Årsdag den 22. november vil Jochem-Jan Sleiffer fortælle meget mere om virksomhedens syn på innovation, digitalisering og virksomhedens syn på erhvervets fremtid.

Du tilmelder dig HORESTAs Årsdag her, og det er nu muligt at se, hvem der allerede har tilmeldt sig på hjemmesiden.

Du kan læse hele det nye Visitor her.

Se også video-teaseren med Jochem-Jan Sleiffer nedenfor.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne