Vi håber at se dig til branchefesten sammen med de over 200 andre i branchen, som allerede har tilmeldt sig.

Festen afholdes torsdag, den 22. november 2018, hvor dørene slås op til velkomstdrink kl. 18.30 i Comwell Conference Center Copenhagen. Branchefesten er samtidig slutningen på et brag af en HORESTA Årsdag 2018, hvor der allerede er flere end 500 tilmeldte.

(artiklen fortsætter under billedet)

Vi starter aftenen med en festmiddag med musik & underholdning. I år kan du bl.a. se frem til stjernekomikeren Christian Fuhlendorff, som fra scenen vil gøre sit til, at det bliver en aften med både højt humør og store smil. Christian Fuhlendorff, som flere gange har været nomineret som årets komiker, er bl.a. kendt fra egne one-man shows, hovedrollen i TV-serien Kristian og et hav af optrædener i diverse underholdningsprogrammer. Festmiddagen efterfølges af bar, DJ&live sax samt live band, som sætter gang i et hvert dansegulv.

Har du endnu ikke sikret dig billet til branchefesten, kan du nå det endnu.  Tilmeld dig og læs mere her. Her finder du også en liste af alle dem, som allerede har sikret sig plads til dagen og aftenen.

Vi glæder os til at se jer og feste sammen i branchen!

Årsdag: Vil du have værktøjerne til at digitalisere og effektivisere?

Kan digitalisering overhovedet bidrage til effektivisering af en restaurant eller et hotel? Svaret er ’ja’ ifølge Peter Froberg fra Innovation Lab. På HORESTAs Årsdag den 22. november vil han fra scenen give op mod 600 direktører og beslutningstagere fra branchen værktøjerne til at drage nytte af digitalisering i deres virksomhed.

Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset

Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. Du kan også opleve Jochem-Jan Sleiffer på HORESTAs Årsdag den 22. november.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne