Hvordan kan din virksomhed gøre noget helt særligt for at markedsføre sig gennem oplevelser? Det var afsættet, da franske Dr. Isabelle Frochot fra Savoie Mon Blanc-universitet i sidste uge skulle inspirere virksomheder ved NICE Forummødet i Ribe.

Professoren kunne fortælle forumdeltagerne om, hvorledes man som virksomhed markedsfører sig ved at tænke oplevelser ind i driften. Det kan blandt andet ske gennem overraskelser og brug af sanser, som giver gæsterne en særlig tilknytning til virksomheden og dennes produkt. Her fremhævede Isabelle Frochot hotelkæden Lux Hotels, fordi de er ekstremt gode til netop at skabe oplevelser sammen med deres gæster.

NICE’s forummøde gik også tæt på Ribes ambition om at være Danmarks venligste by. Her arbejder hele byen sammen i et eksperiment om at nå dette mål, og forummødet gav eksempler på, hvordan man kan bruge sin historie, når man skaber oplevelser.

NICE holder også en stor konference om oplevelser den 25. oktober, hvor din virksomhed kan blive klædt på til at gøre oplevelser til en del af driften. Læs mere her og tilmeld dig NICE Live The Festival.

Hvis du ønsker at deltage eller vil vide mere om NICE, kan du se mere på projektets hjemmeside.

I videoen nedenfor kan du blive klogere på, hvad en række virksomheder fra erhvervet får ud af at være en del af NICE.

 

Forpagter bliver direktør

I Ribe har man besluttet at lave et samlet tilbud med Ribe Fritidscenter, et kommende udvidet svømmebad, Riplay Legeparken og et Danhostel Ribe, og visionen for Ribe Fritidscenter baner vejen for endnu mere udvikling de kommende år, skriver Rykindribe.dk.

Restaurant midt i domkirkebyen må udskyde åbning: Har kæmpe problem

Det var corona, der lukkede restauranten i Den Gamle Arrest. Derfor skulle restauranten have været åbnet igen i foråret, senest 1. maj. Men nu bliver det sommer, før det kan ske. Og det bliver den 1. juni. Men først fra den 21. juni bliver der åbnet i køkkenet til aftenspisning.

Log ind