Ti kokke og fem tjenere er nu klar til det endelig opgør om, hvem der er Danmarks bedste.

HORESTA og 3F afviklede søndag semifinalerne i Årets Kok og Årets Tjener, og her blev de ti kokkefinalister og fem tjenerfinalister fundet. I første weekend af februar skal de dyste om de eftertragtede titler ved finalerne under Formland-messen i Messecenter Herning.

De to konkurrencer har historisk set været domineret af mænd, men når Årets Tjener-finalen 2019 afvikles vil der for første gang være et flertal af kvinder blandt deltagerne.

Søndag skulle kokkene på tre timer fremstille en hovedret med fasan som omdrejningspunkt, mens tjenerne skulle bevise deres talenter i blandt andet fadservering, valg af vine til menuer og sammensætning øl og oste.


De ti deltagere i finalen om Årets Kok 2019 er:

Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet

Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann

Bendix S. Larsen, Søllerød Kro

Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned

Kristoffer Ringsing, Matrikel 1

Tobias Statager, Restaurant Molen

Marc F. Stockmarr, God Smag,

Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus

Benjamin Teilman, Restaurant Babette

Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio

 

De fem finalister i Årets Tjener 2019 er:

Karina G. Kannegaard, Restaurant Ti Trin Ned

Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder

Kristine S. Olsen, Restaurant Formel B

Puk M.E. Overgaard, NO 14 Vinbar & Restaurant

Kim Thygesen, Les Trois

 

Vinderne findes ved finalen i Herning lørdag den 2. februar 2019 under Formland-messen.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne